W folii miałem jeszcze Tony Hawk's Pro Skater 2, ale musiałem ją rozpakować, zbyt dobra jest to gra

Wszystkie gry z kolekcji pochodzą z allegro. Tony Hawk's Skateboarding był w miarę drogi (porównując do cen, które zapłaciłem za pozostałe części THPS), bo nabyłem go w pakiecie z THPS 4 za ok. 70-80 zł, natomiast THPS3 wylicytowałem za 36 zł razem z wysyłką. THPS2 kosztował mnie ok. 40 zł z przesyłką, więc chyba nie przepłaciłem za żadną z części

Brzeg składanki Rayman 1 & 2 jest biały, co faktycznie ciekawie się prezentuje na tle innych opakowań. Okładka jest zwyczajna, to samo dotyczy płyty, która jest w tym samym kolorze co brzeg. Dystrybutorzy Rayman'a chyba stwierdzili, że gra, które w istocie ma bajeczne kolory (mam na myśli pierwszą część), płyty i okładki może mieć przeciętne, gdyż i premierowe wydanie ma blady kolor nośnika. Kiedyś spotkałem się z żółtą płytką, i ona wygląda przyzwoicie, ale niestety ja mam bure wydania.
Ceny są kształtowane przez rynek, więc skoro jest osoba, która kupi grę za takie, a nie inne pieniądze, to mamy co mamy. Ostatnio przeglądałem Kompendium Playstation i jest tam wzmianka, że gry w Platynowej serii kosztowały wtedy połowę ceny wydania premierowego, czyli niewiele ponad sto złotych. Biorąc pod uwagę zarobki w latach 90, to koszt ok. 200 zł za grę wydaje mi się bardzo wysoki.