Kolekcja Rynceusza

Zaczęty przez Rynceusz, Październik 06, 2024, 16:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rynceusz

Moja kolekcja gier, nie umiałem wymyśleć jakiejś nazwy. Jest ona u mnie od 2019, planuje oczywiście powiększyć ale nie wiem jak uzyskać więcej miejsca, na razie zrobiłem miejsce dla PlayStation 3 Super Slim.

Jesteśmy tak blisko, a jednak daleko
Piszemy do siebie, a w lodówce jest mleko

12step

Cytat: Rynceusz w Październik 06, 2024, 16:30planuje oczywiście powiększyć ale nie wiem jak uzyskać więcej miejsca

Polecam duże pojemniki plastikowe z pokrywą, które można trzymać na podłodze i kłaść jedne na drugie. Mam takie z uszczelką silikonową, ale nie wiem szczerze, czy coś to działa, bo nie trzyumam w wilgotnych miejscach.
ore ore szabadabada amore

bms

Ten oldschool'owy telefon to część kolekcji?

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Stall

Może gierki Java są pykane

Rynceusz

Cytat: bms w Październik 06, 2024, 17:49

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Tak

Cytat: Stall w Październik 06, 2024, 18:00
Może gierki Java są pykane

Są ale rzadko

hankie

Hej Rynceusz,

a nie chcesz zlistować dobroci? :)

alf

Moją uwagę zwraca kolekcja damskich torebek. Czy ona jest częścią kolekcji? O:-)

12step

dlaczego uważasz,  że damskie?

Rynceusz

Cytat: alf w Październik 07, 2024, 13:16

Moją uwagę zwraca kolekcja damskich torebek. Czy ona jest częścią kolekcji? O:-)

Tam trzymam kable i kontrolery

Wawrzino

Gites, każdy od czegoś zaczyna. Widzę, że Switch też w kolekcji. Nie wiem czy kiedyś próbowałeś jakieś Visual Novele, bo jeśli nie to polecam temacik https://strefapsx.pl/forum/ps3-o-grach/strefa-japonskich-gier-adventurevisual-novel-ps3-ps4-vita-switch/ gdyż Switch jest genialną platformą pod tego typu gry i mamy tu na forum paru miłośników tego gatunku, którzy będą w stanie polecić coś na początek

alf

Cytat: Rynceusz w Październik 07, 2024, 16:28
Cytat: alf w Październik 07, 2024, 13:16

Tam trzymam kable i kontrolery

Ciekawy 'kontener' na kontrolery i kable, tego jeszcze u nikogo nie widziałem  O:-)

Cytat: 12step w Październik 07, 2024, 15:54
dlaczego uważasz,  że damskie?

Bo wyglądają na damskie. Pewne przedmioty klasyfikuje sie na damskie/męskie. Chyba, że coś się zmieniło w tym aspekcie...?

zenq

o jak dawno nie bylo nowego wątku o kolekcji :) Torebki na kable świetny pomysł!

12step

Cytat: alf w Październik 07, 2024, 17:49Bo wyglądają na damskie. Pewne przedmioty klasyfikuje sie na damskie/męskie. Chyba, że coś się zmieniło w tym aspekcie...?

jeszcze zapytaj może, czy w pudełku po lodach jest koperek ;//

Ja na kable i ładowarki kupiłem na allegro takie płaskie torbo-pokrowce, ale jeszcze (po miesiącu;/) się w nich nie urządziłem i chyba te torebki są lepsze/pojemniejsze.

A, jeszcze polecam do zwijania kabli taśmę rzepową z metra, ja mam firmy Baseus.

Rynceusz

Cytat: hankie w Październik 07, 2024, 12:56
Hej Rynceusz,

a nie chcesz zlistować dobroci? :)
Mam plik w Excelu gdzie listuje moje gry i konsole, tylko gier na XO i PC jeszcze nie zlistowałem

Rynceusz

Aktualizacja kolekcji na 2025 rok