Musiałem zrobić porządki w pokoju i przy okazji udało mi się uchwycić moją kolekcję na zdjęciach. Jest na niej wszystko co aktualnie posiadam wraz z oryginalnymi pudełkami. Oprócz tego gdzieś się jeszcze Vectrex zapodział, jak go znajdę to dodam.
Moja duma czyli kolekcja szaraczków i PSone. W planie mam uzbieranie wszystkich modeli PAL konsoli, a brakuje mi jeszcze 5552 i 7502. Wszystkie poza pierwszym modelem z polskiej dystrybucji.

Tutaj konsole wraz z akcesoriami.

Nie samym PSXem jednak człowiek żyje. Kolekcjonuję też konsole Sega i Nintendo. Jedynie twory Microsoftu mnie w ogóle nie interesują. Mam jakiś uraz z dzieciństwa do Xboxów

Na konsolach Sega gram najmniej, ale to ciekawe sprzęty. Jak widać są pewne braki, a mianowicie przydałby się Saturn i pierwszy Master System. Może kiedyś upoluję jakąś okazję.

Z Nintendo jest dużo lepiej. Mam wszystkie stacjonarne konsole od NESa wzwyż. Nawet WiiU ostatnio doszło, choć nie planowałem tego zakupu. W przypadku Nintendo na razie nie interesują mnie handheldy. Wyjątkiem jest GBA bo na czymś w kultowego Tetrisa muszę grać.

Na aktualizację gier przyjdzie jeszcze poczekać.
Gry: