Aktualności

[Janusz] Moja retro kolekcyja

Janusz · 49912

Offline TheUrien84

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Item Collector
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 21, 2015, 17:45:34
Gratulacje !  teraz  kolekcja smialo na assembler ;)

TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

Offline nwc

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 24, 2015, 10:46:40
Troche spóźnione ale gratuluje, należało Ci sie, zazdroszcze :P

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #32 dnia: Lipca 05, 2015, 14:02:34
Dawno nic nie wrzucałem, ale przeprowadzka zrobiła swoje. Teraz przynajmniej moje skarby mam schludnie poupychane :) Póki co pod telewizor zmieściło się to co najważniejsze. Dla WiiU muszę załatwić pionowe podstawki, żeby zwolnić tam miejsce i jakoś upchnąć coś jeszcze w przyszłości. 

« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2020, 09:13:25 wysłana przez Bodzio »

Offline Retron

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
  • Vinyl kills MP3 industry
  • PSN ID: eSOiX
Odpowiedź #33 dnia: Lipca 05, 2015, 14:09:23
Piękna ekspozycja, i to białe PS3... Chyba się fanatycznie zakochałem. :)

Offline gumislav

Odpowiedź #34 dnia: Lipca 05, 2015, 16:40:21
Brawo Bodzio! Coś wspaniałego. Tyle tam sprzętu i gier, że mógłbym przez miesiąc nie wychodzić z tego pokoju... a może i znacznie dłużej. Same rarytasy. No i porządek jak w muzeum. Ile bierzesz za wejście?  ;D

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #35 dnia: Lipca 05, 2015, 18:57:51
Ty masz u mnie wejściówkę za free :)

Co do porządku to jeszcze nie wiem czy tak to zostanie. Dla mnie jest wygodnie i fajnie poupychane, ale jednego się boję czy te boxy nie wypłowieją od słońca? Mam duże nasłonecznienie w mieszkaniu praktycznie teraz od 13 do 21 cały czas wali. Zasłonięte mam rolety, ale i tak się zastanawiam czy nie będę musiał tego przeorganizować jakoś.

Offline Schizo

Odpowiedź #36 dnia: Lipca 05, 2015, 18:59:08
Kurcze blade... Kozacko to wygląda :D Mogę ukraść te foty na fap page? :D

Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #37 dnia: Lipca 05, 2015, 19:27:38
Poczekaj jeszcze, bo jak mi słońce zniknie z horyzontu to może zrobię lepsze i zapodam na strefowym profilu jak się uda ;)

Offline Schizo

Odpowiedź #38 dnia: Lipca 05, 2015, 19:33:37
To daj znać, bo nie robiłem dawno wrzutki a taki materiał myślę że będzie ciekawy ;)

Offline SALADYN

Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 27, 2016, 13:41:14
OMG, chłopie jak ja ci zazdroszczę tego zbioru. Na rocznicową PS4 też polowałem w różnej maści konkursach ale nigdzie się nie udało :\ Teraz wisi na aukcjach za okrągłe tysiaki i jest poza moim zasięgiem. Pocieszam się faktem że za takie kwoty będą one jeszcze długo leżeć na aukcjach i może kiedyś sobie na nią pozwolę. Chyba że wygram w totka, w takim wypadku biorę od razu najlepszy egzemplarz.

BTW, mam identyczne meble :D

Jeśli mógłbym coś zasugerować to będzie to pozbycie się obrusu z pod telewizora, ewentualnie częstą wymianę nakrycia na świeże (to prawdziwy magnes na kurz).
« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2020, 09:13:40 wysłana przez Bodzio »

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 27, 2016, 14:43:43
Mi też zależało na tej PS4. Wziąłem wtedy udział w większości konkursów i dopiero chyba w ostatnim się udało.

Co do mebli to nie jest to ostatni krzyk mody :D Są ze mną chyba od gimnazjum - zwykłe, najtańsze meble z BRW ale przynajmniej kurzy na nich nie widać z daleka i pełnią swoją funkcję. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu póki co więc z meblami się nie wysilam, byleby były. Niemniej przydałoby się coś praktyczniejszego do kolekcji. Ostatnio kombinuję z jakimś regałem, żeby gry mógł w poziomie rozstawiać bo taki układ jak u mnie nie jest dobry na pudełka. Co do obrusa pod TV to kwestia przyzwyczajenia chyba. Może zbiera kurz, ale dość często go zmieniam. Zresztą nie zwracam na to uwagi większe.

W sumie od lipca do kolekcji doszło trochę rzeczy. Muszę kiedyś zaktualizować wpis.

Offline Schizo

Odpowiedź #41 dnia: Lutego 21, 2016, 23:10:56
W latach 90 z taką kolekcją związaną z PS1 uchodziłbyś za uber bogacza :D Co do limitki PS4 to też bym ją widział u siebie. No cóż...Może kiedyś... :D

Offline Damian

• Major
  • *
    • Reputacja: 18
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: damiank94
  • Steam ID: damiank94
  • GamerTag: damiank94
Odpowiedź #42 dnia: Marca 21, 2016, 16:19:26
Zabrałbym Ci te 5502 ;) Po co jednocześnie PSX i PSone pod TV ?

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #43 dnia: Marca 21, 2016, 16:25:39
A nawet nie wiem :D Po prostu lubię obie, więc podpiąłem obie. Poza tym PSXa mam podpiętego pod skaler i mogę grać w 1080 a PS one idzie normalnie pod RGB. Zwykle gram na PSX, ale obie konsole się przydają bo jak coś nagrywam, albo chcę porównać, np. tak jak ostatnio kable to nie muszę kombinować za wiele z podpinaniem i odłączaniem wszystkiego.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 25, 2016, 16:39:05
Dawno nie było aktualizacji, więc tak to wygląda na dzień przed, przed, przed wczorajszy :)

http://strefapsx.pl/moja-kolekcja/

SMF spam blocked by CleanTalk