Aktualności

[Janusz] Moja retro kolekcyja

Janusz · 49911

Offline Wawrzino

• Zasłużony
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 14
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: Wawrzino
  • Nintendo ID: Wawrzino
  • Steam ID: Wawrzino
Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 23, 2014, 19:47:45
Czy muszę mówić, że liczę na więcej zdjęć i może jakąś reckę? :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 23, 2014, 20:03:45
Czy muszę odpowiadać, że takowe na pewno się trafią i opis też? :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #17 dnia: Października 31, 2014, 22:15:19
Wziąłem się dziś za porządki i przy okazji cyknąłem na szybkiego fotkę aktualnego stanu posiadania konsol. Trochę konsol doszło, a nie było chyba okazji się nimi pochwalić. Z nowości doszły dwa modele PSXa SCPH-5552 z dwoma padami i memorką, a więc wersja "Value Pack", a także model SCPH-7502. Dzięki temu udało mi się osiągnąć jeden z celów, a więc zebranie wszystkich podstawowych modelów szaraka. Do tego doszedł jeszcze skarb który dziś do mnie dotarł, a mianowicie pierwszy model PSXa SCPH-1000 który ukazał się w 1994 roku w Japonii (to ten ciemny box). W wolnej chwili zajrzę co też kryje on w sobie bo jak wiadomo nasz SCPH-1002 powstał na bazie całkiem innego modelu. Niestety sama konsolka jest pożółknięta i będę coś z tym fantem musiał zrobić. Zdjęcia najlepiej przeglądać klikając prawym przyciskiem myszy i otwórz.

« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2020, 09:13:59 wysłana przez Bodzio »

Offline Schizo

Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 17, 2015, 14:00:42
Imponująca kolekcja :) NY wygląda obłędnie!

Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

Offline szykaz

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 17, 2015, 14:06:59
Gratuluję kolekcji szaraków  ;)
Zawsze chciałem mieć kompletny zestaw tzw. sklepowy PSX - najlepiej model 1002, ale ciężko dostać. W dzisiejszych czasach większość ofert to niestety sam sprzęt, bez pudełka, instrukcji, broszurek...

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 18, 2015, 12:26:03
Przy okazji tych wszystkich konkursów na 20lecie porobiłem dość sporo zdjęć całego mojego PSXowego grajdołku :) Oto jak to wygląda na dzień dzisiejszy.

I teraz najważniejsze. Wziąłem udział chyba w 30 najróżniejszych konkursach czy wyzwaniach w których można było wygrać rocznicową PS4. Niestety jakoś bez szczęścia i gdy już praktycznie straciłem nadzieję i została mi ostatnia szansa i wyniki ostatniego konkursu, udało się! Nawet nie wiecie jak się ucieszyłem :) Póki co PS4 posiedzi w pudle, ale chyba w końcu mnie skusi do niej zajrzeć ;)

Przypominam, że zdjęcia na forum najlepiej przeglądać klikając prawym przyciskiem myszy. 

« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2020, 09:14:22 wysłana przez Bodzio »

Offline Don

• Zasłużony
  • Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: Hoobertoo_PL
Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 18, 2015, 13:54:31
Gratulację i witam w klubie 12300 szczęśliwców ;)

Offline Manifesto

Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 18, 2015, 14:30:33
Gratuluję :)

Offline Schizo

Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 18, 2015, 14:51:17
Moje gratulacje :D Chociaż szczerze powiedziawszy - nie otwierałbym tego :P

Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry

Offline gumislav

Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 18, 2015, 16:31:10
Bodzio, jak nie masz zamiaru sprzedawać to otwieraj i graj, i zrób nam wtedy filmik z unboxing'u  ;) A grając spoglądaj na tę szarą skrzyneczkę i powtarzaj sobie z uśmiechem "I'm the chosen one!"
Zazdroszczę jak diabli, ale jak już mówiłem - ja bym od razu sprzedał, odłożył większość kasy a resztę wydał na szarakowe gadżety. Jestem niegodzien. Dobrze, że mnie się nie udało  ;D

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 18, 2015, 19:41:44
Póki co pokusa sprzedaży się nie pojawiła. Musiałoby mnie bardzo przycisnąć, tak żebym musiał się pozbyć całej kolekcji do czego mam nadzieję nie dojdzie. Ewentualnie jakby natrafił na 10 milionowy model PSXa to może bym tą PS4 poświęcił. Prędzej jednak dojdzie do unboxingu, ale to nieprędko. Poczekam aż wyjdzie na to jakaś ciekawa gra bo póki co bieda.

Offline fixxxer1

Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 19, 2015, 08:54:28
Gratuluję! Czyli jednak konkursy Sony były też dla szarych ludzi, nie profesjonalnych grafików ;)
Jesteś Bodzio jedną z niewielu osób, którym po prostu ta konsola się należała  ;D

Offline Qdi

• Zasłużony
  • Sierżant
  • *
    • Reputacja: 3
  • Nie trzaskaj obrotowymi drzwiami!
  • Odznaczenia Odznaka za trzecie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za drugie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 37 gier w 2019 roku.
    • Historia Gier PlayStation
  • PSN ID: Coody_PL_
Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 19, 2015, 09:33:32
Gratulacje! Brawo wygranej, zasłużone zwycięstwo :)

Offline Don

• Zasłużony
  • Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: Hoobertoo_PL
Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 20, 2015, 21:26:09
To moze pochwal sie w ktorym konkursie i za jaka prace wytargales konsole?:)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 20, 2015, 21:31:03
Konkurs organizowany przez spidersweb, trzeba było podzielić się fotkami swojej kolekcji, stanowiskiem gracza, trofeami itp. W zasadzie zapodałem fotki, które tu zaprezentowałem ;)

SMF spam blocked by CleanTalk