Saladyn ma rację. W przegrzanych konsolach robią się "zimne luty" na płytach głównych - nie do naprawy. Zdaję sobie z tego sprawę, ale nie przesadzałbym. Od tyłu jest trochę przestrzeni. Starsze konsole tak się nie grzeją. Wyciągam tylko PS3 ponieważ mieści się w kwaterze na styk.
Eh... chciałem kupić amplituner z upscalerem + kilka switchów żeby spiąć wszystko w całość. Zmieniłem zdanie jak zacząłem to robić. Ilość przewodów przeraziła mnie. To trzeba zobaczyć, bo wydaje się że jest tego niedużo. Poza tym estetyka mocno by ucierpiała. Zdecydowałem, że będę wyciągał potrzebny sprzęt. Podpięcie trwa mniej niż 2 min. W szufladach mam podpisane i pospinane wszystkie przewody. Jak zbiorę cały sprzęt jaki planuje, to jeszcze przemyślę jak w ostatecznej wersji będzie wyglądała ekspozycja.
erpip, od C64 zaczęła się moja przygoda z grami. Nawet na regale stoi zdjęcie jak miałem 5 lat i szarpałem

Na Saturna właśnie jadą do mnie gry z ebay'a. Na razie podstawowe tytuły. W PL ciężko z tym sprzętem.
Obok Juniora stoi Atari Flashback 4. W planach jest oryginalny Woody. Na razie to musi wystarczyć. Bardzo ładne są joystick'i.
Pokaż co masz. Ja też chciałem czekać aż skończę zbierać, ale uznałem że fajnie jest pokazać ewolucję niż od razu finalny efekt