Aktualności

[Angrama] Moja kolekcja psx

Angrama · 3619

Offline Angrama

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Stycznia 09, 2015, 00:06:31

Tyle tytułów przeszło przez moje ręce, tyle świetnych gier i mile spędzonych godzin, pożyczonych płyt i płyt które ja pożyczyłem... i na koniec jedynie Crash. Tylko ja i Crash, ten Crash którego nie oddałem kumplowi w dwutysięcznym drugim, a się co tydzień gość upominał.

Zostaniemy na razem już na zawsze. Już nie płacz, Ciebie nie wystawię na aukcję jak innych. Papa kocha swojego Bandicoota. Maciek jak czytasz tego posta, wiedz że to nie jest twoja płytka. Tamtą ci oddałem w szóstej klasie. To moja gra i jeden znak wodny tego nie wypaczy.

Offline gumislav

Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 09, 2015, 06:57:06
Dobre. Mega dobre... Aż się wzruszyłem  :'(
Ja naście lat temu sprzedałem swoje gry kumplowi, również maniakowi PSX, który gra w nie do dziś. Teraz czuję się, jakbym mu dzieci oddał. Błędy młodości... Moje maleństwa...

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Offline Manifesto

Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 10, 2015, 19:16:03
Niech Ci Crash służy jak najdłużej ;)

Swego czasu (lata 2003-2004) pozbyłem się olbrzymiej kolekcji gier na PC (było tego ze 100 tytułów w kartonowych pudełkach), ale tego nie żałuję, czasów PC nie wspominam z wielką nostalgią (poza oczywiście Falloutami, Tormentem, kilkoma strategiami i grami przygodowymi) Żałuję natomiast tych wszystkich gier na PS2 sprzedanych na Allegro w latach 2007-2008, wiem że już raczej nie odbuduje takiej kolekcji. Nawet nie napiszę ile tego miałem ale więcej niż setka było tego (żadne platyny - tylko premierowe wydania). Znacznie więcej. W tym może z 10 gier średnich i zero crapów - reszta same porządne tytuły.

Offline Don

• Zasłużony
  • Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 9
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: Hoobertoo_PL
Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 10, 2015, 20:51:46
Wydaje mi się, że najbardziej cenię w swojej kolekcji gry i konsole których jestem jedynym właścicielem. Z czasów PSX'a nie jest tego niestety dużo... Tym bardziej gratuluję zachowania tej płyty Crasha:)

SMF spam blocked by CleanTalk