[amane2142]Moja kolekcja Konsol zaczynają też dochodzić coraz to kolejne tytuły

Zaczęty przez amane2142, Kwiecień 07, 2015, 20:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

amane2142

Witam obserwuje forum już od jakiegoś czas,. Postanowiłem powoli integrować się zwami i udzielać na forum postanowiłem pochwalić się swoim sprzętem (trochę nie ładnie ale od czegoś trzeba zacząć), gdyż gier wiele nie mam. Jednak kolekcja Gier powiększać się będzie sukcesywnie na wszystkie konsole.
Cały mój sprzęt do grania po za PC.

A tu mój PSX dostałem go od wujka z niemiec ktoś wyrzucił (niestety bez osprzętu). Jak widać jest SCPH-7502 (padnięty laser).

PSOne 102 mój nabytek z przed miesiąca niestety padł switch on/off i również laser.

PS2 model SCPH - 50004 z Network Adapter dyskiem 80GB trafiła się okazja bo za niecałe 150zł rok temu.

PS3 model CECHL04 znaleziona w lombardzie w stanie tragicznym (za to nie otwieranym) brak 1 USB drugie ułamane ale działa, brak obrazu na HDMI, jednak cena i 4 gry mnie przekonały.

Mój najnowszy nabytek Xbox wersja prawdopodobnie 1.0 lub 1.1 wszystko sprawne.

Wszystkie moje sprawne pady dwa od PSX kupione od jakieś kobiety za grosze, reszta kupione razem z konsolami przydałaby się wymiana grzybków.

Karty pamięci. Ta do PSOne kupiona oryginalna dwa lata temu oryginalnie zapakowana kupiona za grosze, a ta do PS2 również oryginalna znaleziona na rynku.

Teraz czas na gry są to głównie starsze tytuły PC Większość gier kupuje w postaci kluczy na steam/origin dla zainteresowanych nick Amane2142.

Tak jak wspominałem na początku moja baza gier będzie się rozrastać wtedy pojawiać się będą aktualizacje.
Pierwsza Aktualizacja Dema PS2, a na PSX Mickey's wild adventure, Tomb Raider III i Moto Racer 2. Na Xbox'a Halo 2

Druga Aktualizacja jest pod znakiem Xbox'a.

Janusz

Sprzęt jest, pasowałoby go podreperować i się w jakieś gry wyposażyć.

Młody Szarak

Cytat: amane2142 w Kwiecień 07, 2015, 20:34
PS3 model CECHL04 znaleziona w lombardzie w stanie tragicznym (za to nie otwieranym) brak 1 USB drugie ułamane ale działa, brak obrazu na HDMI, jednak cena i 4 gry mnie przekonały.
Jaka cena cię przekonała? Nie wiem czy wiesz ale brak obrazu na HDMI to żaden problem bo można podłączyć kablem component i też mieć 1080i. :D
PlayStation SCPH-9002 + PS Controller + 3x MC
PlayStation 2 SCPH-????? + DS2 + 3x MC + 80gb NA
PlayStation 3 CECH-4004C + DS3 + MOVE + EYE

amane2142

zapłaciłem za to 190 zł (konsola pad pełne okablowanie plus gry). Jest używana sporadycznie zanim zacznę coś więcej grać muszę ją wysłać do Katowic na remont