Aktualności

Quo Vadis Xbox One i Microsoft?

Janusz · 10001

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 27, 2017, 08:45:31
Wczoraj byłem u kumpla i pograłem na Xone. Znów Fifa, Black Ops, Minecraft... W co bym jeszcze pograł? W Wiedzmina? Raymana? GTA V? Szkoda, że tęskni to za exami. Kurcze nie wiem - może po prostu znów przynależność do PS mi się włączyła, ale serio więcej emocji (niż przy Xone) mam gdy włączam u siebie Xboxa Classic :P
Kumpel zawsze podkreśla - zawsze mogę skorzystać z funkcji integracji Windy - Lumia + PC + Xbox... Ale ja na konsoli tylko chciałbym pograć ;)

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 27, 2017, 09:54:29
np. Quantum Break
O widzisz, zapomniałem o tym. Będzie 3 płytka która mnie interesuje na kloca. Alan Wake to moje tip top na X360, więc normal, że trochę się od czasu do czasu napalam na Kwantową Przerwę.

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 106
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 30, 2017, 08:34:33
Obadalem wlasnie na necie tego Quantum Break i no prosze - mila niespodzianka - gra od tworcow Max Payne, Alan Wake. Zbiera naprawde przyzwoite opinie.
Gralbym  8)
Pamietam Alana Wake'a i Max Payne'a - klimat klimat i jeszcze raz klimat. Niby szkoda, ze nie ma Alana Wake 2, ale rownie dobrze na plus ze nie robia z tego pierdyliona czesci jak z need for speeda i assassina  :)

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #18 dnia: Lutego 05, 2017, 19:50:28
Taki news z dzisiaj co do kinecta. Się porobiło.

http://worldofxbox.pl/zastap-kinect-inna-kamera/

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #19 dnia: Lutego 06, 2017, 19:06:59
Wkurzyłbym się, jakbym kupił Kinecta ;) I miał X1 ;)

A zapomniałem o jednym. Pad do Xbox One ma baterię wbudowaną czy serie to jeszcze na "paluszkach" działa bo u siostrzeńca byłem lekko zdziwiony ich obecnością. Mam rozumieć, że jest opcja to i to?

Offline Beier

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
  • PSN ID: Beier89
Odpowiedź #20 dnia: Lutego 06, 2017, 19:19:49
X1 ma tą przewage nad ps4 że działa na baterie lub na akumulatorek podobny z X360

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #21 dnia: Lutego 06, 2017, 19:38:09

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

McMarycha

• Gość
Odpowiedź #22 dnia: Lutego 06, 2017, 21:20:10
Albo tak jak ja, mam zamówione akumulatorki energizer'a. Dobra opcja bo można używać nie tylko do pada u mnie np. posłużą do gitary od GH.
« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2017, 21:23:05 wysłana przez McMarycha »

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #23 dnia: Lutego 06, 2017, 21:34:54
No tak przyjdzie Scorpio - przyjdą nowe diwajsy.. Trochę może rzeczywiście lekko wkurzający fakt. Ciekawe, co będzie robić nowa kamera? Nagrywać w 5K, czy słyszeć przez ściany? :)

Offline Beier

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
  • PSN ID: Beier89
Odpowiedź #24 dnia: Lutego 06, 2017, 23:33:59
A ja tam czekam na scorpio jeżeli będzie hit kupuje jeżeli kit to kupie slimke( jakos bardziej wizualnie do mnie przemawia niż fat) i ogram GoW4 i reszte exów:)

Offline SALADYN

Odpowiedź #25 dnia: Lutego 07, 2017, 12:50:26
Ciekawe, co będzie robić nowa kamera? Nagrywać w 5K, czy słyszeć przez ściany? :)
Tu raczej chodzi o wsparcie produktów firm trzecich które tylko rejestrowałyby obraz i dźwięk do streamowania. Szerze wątpię żeby była mowa o nowej wersji kinecta.

SMF spam blocked by CleanTalk