Aktualności

[Z] Sybir Punk vol. 1, Gołkowski jak nowa - na średniaczka/staroćka na PS4/PS3

hankie · 353

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 75
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Hej,

książka fizycznie  dwukrotnie przeczytana raz, przeze mnie, czytana tylko w domu. Potem kupiłem trylogię w całości na Kindla i ten egzemplarz się tylko kurzy. Czytana w należytych warunkach, czasem pod kołderką. Bez zagięć, zapachów, tłuszczy. Szanuję książki.

Ogólnie - stan bdb. Zamienię może na nieposiadany przez mnie tytuł na PS4, jakiegoś średniaczka, staroć czy coś. Ogólnie jakby ktoś miał jakiś inny klamot, a chciałby książkę niech też da znać :D

reszta zdjęć:
https://imgur.com/a/xZ0s6EQ
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2025, 08:59:14 wysłana przez hankie »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Nie chce ktoś się zamienic? :)

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 104
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez

Offline 12step

Nie no beka ogólnie kto w ogóle czyta te śmieszne papierowe przedmioty jak mamy gry.

ore ore szabadabada amore

Offline mariusz391

Książki?

Offline Morden

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 51
  • ▄▀▄▀██ MRD ██▀▄▀▄
    • Twixer
Książkę to ja już mam.

Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 104
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
To co, temat do zamknięcia a książka na makulature?

@hankie a tak serio jak nie wiesz co zrobić z tą książką to może do biblioteki oddaj.

Offline 12step

Jedziesz alf z tym bibliofilem!

ore ore szabadabada amore

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
@hankie a tak serio jak nie wiesz co zrobić z tą książką to może do biblioteki oddaj.
Przeczytałem ją dwa razy, książka spod kołderki - a ja chcę się zamienić. Tak jak kiedyś z podwórku. NIe kłuje mnie jej obecność, ale fant za fant. Książek nie można poniewierać, czytelnictwo nawet w wątpliwej formie jest ważne.
Osobiście bardzo trwale stałem się ebukowcem, ale nie hejtujcie.

No weźcie się zamieńcie na coś. Średniak / staroć na PS4 lub nawet PS3.
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2025, 09:00:12 wysłana przez hankie »

Offline Megadeth

Myślałem, że to temat o książkach, a to chcesz zamienić.
A książki się czyta. Codziennie czytam. Po roku ciągłego czytania uświadamiasz sobie, że wyobraźnia i głowa zaczyna lepiej pracować i wcale nie trzeba zastrzyku dopaminy w postaciu gówno filmika z neta.

Aczkolwiek już tylko czytnik i ebooki.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Książka czeka wciąż na czytelnika:)
Za jakąś grę średnią na PS4, czy PS3? Co tam komu leży odłogiem, zamienię.

SMF spam blocked by CleanTalk