Wybierz swój własny wygląd forum - Domyślny (jasny) vs Ciemny vs Dawny

Zaczęty przez Janusz, Sierpień 10, 2018, 21:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Przypominam, że każdy użytkownik forum może wybrać swój własny wygląd forum, który najbardziej mu odpowiada. Do wyboru są trzy motywy:

1. Domyślny motyw Strefy - nowoczesny i szybki motyw w pełni kompatybilny z urządzeniami mobilnymi.

2. Ciemny motyw Strefy - alternatywna wersja domyślnego motywu dla zwolenników ciemniejszej kolorystyki

3. Dawny motyw Strefy - poprzedni motyw Strefy, który wciąż prezentuje się bardzo dobrze, choć w porównaniu do pozostałych jest mniej intuicyjny i nie w pełni kompatybilny z urządzeniami mobilnymi.

Jak wybrać swój motyw? Oto co trzeba zrobić.

1. Najpierw wejdź w Profil forum:

2. Następnie znajdź zakładkę Modyfikuj profil i wybierz z niej Opcje wyglądu:

3. To tutaj możesz do woli zmieniać wygląd forum wybierając jeden z trzech powyższych motywów.

Janusz

Z racji zakończenia prac nad różnego rodzaju modyfikacjami i poprawkami na forum, musiałem zresetować ustawienia motywów. Polecam odświeżyć sobie forum w przeglądarce i jeżeli ktoś korzysta z motywu innego niż domyślny to proszę o ponowną zmianę go w Panelu użytkownika. U góry znajdziecie w razie problemów jak to można zrobić. Dalej są dostępne trzy motywy.

TheUrien84

Dawny czyli 3. Najlepszy dla mnie ;) widzę ,że póki co sam go używam O0
TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

Janusz

Co kto lubi, akurat w dawnym najwięcej poprawiłem bo przed zmianą na nowe trochę w nim przekombinowałem kilka rzeczy. Przede wszystkim posty w wątkach poprawiłem, że są wyświetlane jak kiedyś, oddzielnie od avatara i zmieniłem trochę kolor tła. Mam nadzieję się spodoba, choć ja zostaję przy domyślnym, jasnym z racji wygody i przyzwyczajenia.

VectroV

Cytat: TheUrien84 w Maj 04, 2019, 14:05widzę ,że póki co sam go używam

Nie jesteś sam C:-)

Jak zawsze doceniam ogrom pracy, ale dla mnie przyzwyczajenie i wygoda przez lenistwo jest ponad wszystko!
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Janusz

Przypominam nowym użytkownikom, że w panelu możecie wybrać między jasnym, a ciemnym kolorem forum. :)

pawloosw

ndl

SALADYN

Dark theme master race, kto raz spróbuje już nie wraca do jasnego.

Janusz

To tutaj też odświeżę, jak coś ciemny czy jasny wariant zmienia się w profilu :)
Starego nie polecam bo i tak pójdzie w odstawkę.

Janusz

Z pewnych względów musiałem na jakiś czas zmienić domyślny motyw forum na ciemny, więc się nie zdziwcie jak Was coś takiego zaskoczy (tych co korzystali z jasnego) ;)

Jak coś, musicie sobie zmienić w Profilu > Opcje wyglądu na jasny, który dalej jest dostępny.

killy9999

Janusz

Morden

Ja poproszę ciemny, a jeśli domyślnym musi być jasny to najważniejsze by była opcja wyboru ciemnego dla mojego profilu, bo na jasnym siedziałem tylko jakieś 10 minut po rejestracji.
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

12step

Okropny jest ten ciemny:/ ale na razie nie chce mi się zmieniać.
ore ore szabadabada amore