[Konkurs z nagrodami] Strefowy Skryba 2024

Zaczęty przez Janusz, Luty 16, 2024, 10:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

bms

Chyba trzeba przedłużyć termin składania prac do końca roku :)

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

xzer0

Napiszę bez nagrody. Drugi materiał o programowaniu pic12f508 przy użyciu pickit3 aby zrobić klasycznego chipa i zabezpieczenie do PS2. I PSX kupilem, jak laser będzie do bani to wstawię KSS 213 od wieży cd.

mariusz391

Cytat: bms w Lipiec 29, 2024, 16:41Chyba trzeba przedłużyć termin składania prac do końca roku
Moim zdaniem to nic nie da, admin przecież już któryś raz próbuje zachęcać ludzi do pisania na głównej, teraz już rzucił się ,,ostatniej deski ratunku'' czyli nagrody. Ale jeśli ktoś nie ma czasu lub chęci to raczej dalej nie będzie miał, niezależnie od terminu

Trzyzet

Cytat: mariusz391 w Lipiec 29, 2024, 18:30
Cytat: bms w Lipiec 29, 2024, 16:41Chyba trzeba przedłużyć termin składania prac do końca roku
Moim zdaniem to nic nie da, admin przecież już któryś raz próbuje zachęcać ludzi do pisania na głównej, teraz już rzucił się ,,ostatniej deski ratunku'' czyli nagrody. Ale jeśli ktoś nie ma czasu lub chęci to raczej dalej nie będzie miał, niezależnie od terminu

A najlepsze jest to że pytałem kiedyś czy nie tłumaczyć jakichś bardziej niszowych artykułów z angielskiego, np. tego o klastrze obliczeniowym z konsol PS3 z technikaliami. 

ExGamer

Jest i trzeci tekst do konkursu.

W końcu był urlop i czas na napisanie czegokolwiek :)

Janusz

Janusz

Janusz

Przepraszam za zwłokę z wynikami i głosowaniem. Do piątku wrzucę teksty na główną, żeby można było je przeczytać, a następnie ruszy głosowanie. W sumie jak dobrze liczę podesłano mi 3 prace, a więc i tak każda zostanie nagrodzono, zobaczymy tylko kto zajmie jakie miejsce.

Janusz

Eh, trochę się przeciągnie to wrzucanie jeszcze.
Potrzebuję jeszcze ogarnąć jedną rzecz na głównej zanim będę mógł wrzucać teksty, tak więc proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.

hankie

Spoko Chef,

pewnie wszyscy którzy wiedzą jaki zawód uprawiasz totalnie mają to na uwadze :) Powodzenia tam w Mordorze!

Janusz

Nie o pracę chodzi, ale niestety o inne sprawy.
Dzięki za zrozumienie.