Konkurs - Forumowy społecznik 2019

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 09, 2019, 10:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Ogłaszam wszem i wobec wyniki tegorocznej edycji konkursu. Liczyłem na trochę większy odzew, ale dobre i to. Jak widać mamy w naszym głosowaniu remis i najwięcej nominacji otrzymali Atr3ju i bms. Gratuluję wygranym, którzy otrzymują specjalną rangę Forumowego społecznika, dołączą do zaszczytnej Hall of Fame i do których trafi drobny, strefowy upominek. ;) Poproszę na maila o adresy do wysyłki. ;)

Atr3ju - 4

bms - 4

Namingway - 3

hankie - 3

Japoniec - 2

Saladyn - 2

Stall - 1

Hoipolloli - 1

Alf - 1

bms

Nie czuję żeby zasłużył, szczególnie, że ostatnie miesiące mocno zaniedbywałem forum.
Żałuje też, że nie oddałem swojego głosu na hankie, który na każdy temat ma coś pomocnego do powiedzenia. Jakoś mi umknęło... W kolejnej edycji się zrehabilituje =]
Chciałbym jednak podziękować głosującym. Ktoś czyta moje twory i na pewno motywuje mnie to do dalszego działania ;)

Atr3ju

A ja nic nie wiedziałem o żadnym konkursie bo tak naprawde nie przeglądam wszystkich tematów na forum, dopiero teraz mi Bodzio napisał o adres do wysyłki i musiałem poszukać tego tematu a to z czerwca jeszcze hehe, spoko dzieki za głosy.

Janusz