Forumowy społecznik 2023

Zaczęty przez Janusz, Grudzień 19, 2023, 13:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Dwa lata od ostatnich nominacji "Forumowego społecznika" minęły, więc wypadałoby nagrodzić kolejne, wyróżniające się osoby, które poświęcają czas by pomóc innym.

Przypomnę tylko, że chodzi o wybór forumowicza, który na tle pozostałych, wyróżnia się Waszym zdaniem chęcią niesienia pomocy innym w najróżniejszych tematach - porady/poradniki na forum, pomocy w zakupach, pomocy sprzętowej itp.

W tym wątku można podziękować takim osobom, a przy okazji nominować je do zdobycia specjalnej rangi na forum "Forumowego społecznika".

Ważne, żeby to były nominacje osób, które faktycznie bezinteresownie pomagają, więc nie uwzględniamy tutaj użytkowników którym chcielibyśmy podziękować za udaną transakcję kupna/sprzedaży czy np. obniżkę ceny.

Oto w skrócie zasady:

1. Każdy może podać od 1 do 3 użytkowników z forum, których chciałby wyróżnić.

2. Należy podać nick i krótko napisać dlaczego akurat ten użytkownik został nominowany.

3. Nominacje trwają do 29 grudnia.

4. Wygrywa osoba lub osoby, które zdobędą najwięcej nominacji, choć myślę wszyscy zyskają w oczach forumowiczów dodatkowe uznanie za swoją pomoc.

5. Nie można nominować mnie ;/ oraz zwycięzców poprzednich dwóch edycji, a są to - Anflajer, Atr3ju, bms, Don, fixxxer1, loompy100, psmaniac, hankie, Greg_k, alf, Manifesto, SALADYN, TheUrien84.

Janusz

Moja nominacja póki co:

xzer0 - za dzielenie się z nami swoimi pracami nad modowaniem sprzętu i przede wszystkim dzielenie się wiedzą w zakresie homebrew/przeróbek itp. Ja niestety w tym ostatnim nie jestem zbyt biegły, więc cieszy mnie, że jak ktoś się nowy na forum pojawia to zwykle w tym temacie dostaje jakąś pomoc czy odpowiedź.

Wagabunga

"Ale to już było MASE razy poruszane że ŻADEN z was nie gra w te japońskie gry przy premierze w Japonii tylko gdy wyjdzie na zachodzie". - mariusz391 XDDDDDDDD

mariusz391

Zdecydowanie @xzer0 , przede wszystkim za ostatni temat bezinteresownej pomocy w przerobieniu Switcha. Rzadko się zdarzają ludzie w dzisiejszych czasach którzy za taką pomoc nie żadają milionów monet
A dodatkowo wsparcie forum własnie robiąc tematy z napraw które też zawsze dostarczają dodatkową porcję wiedzy

Megadeth

Ja nominuję @xzer0 za to co poprzednicy napisali oraz @Stall za niezawodną pomoc i zainteresowanie w temacie około PC

Janusz

Kurde, jak mogłem zapomnieć, ale jakoś mi się wydawało, że wcześniej był nominowany.

To ode mnie też @Stall jak powyżej napisano. Ekspert w temacie PC, który swego czasu pomógł mi też ogarnąć komputer dla rodziny.

renifer Lopez

Nie będę oryginalny - xzer0, często odpisywał na pytania odnośnie homebrew i inne w dziale sprzętowym, sądzę, że on najbardziej zasługuje na taki tytuł wśród ludzi, którzy go jeszcze nie otrzymali.

alf

@xzer0 - numer 1 na forum w tym roku. Natłukł sporo modów i stworzył wiele wątków w których szczegółowo je opisał.

@Megadeth - osoba którą chyba najczęściej spotykam na forum i która aktywnie uczestniczy w jego życiu, podtrzymując ciekawe dyskusje w wielu różnych tematach. Fan Duke Nukem Time To Kill, konsolek ANBERNIC (i/lub Miyoo Mini) i człowiek który przeszedł Super Mario Land  O:-)

@mariusz391 za zaangażowanie w dziale Nintendo. Rozwiał wiele moich wątpliwości odnośnie gier Pokemon. Widać duże zamiłowanie do kieszonkowych stworków  O:-)

Powiedziałbym też, że @Manifesto . Moderator, który podtrzumuje dobre relacje na forum, dba o porządek. Mani jest osobą która kojarzy mi się z działem jRPG i visual novel najmocniej. To on trzyma w kupie naszą paczkę fanów tych gier.

xzer0

Bardzo dziękuję za nominacje, co za niespodzianka. Czuję się jak w pokoju wyznań u wielkiego brata trochę 😂.

Megadeth

Jestem wzruszony @alf za nominację  :-[ nie spodziewałem się. Dziękuję i kłaniam się  :-* . To dla mnie niesamowite wyróżnienie. Najpierw Bodzio napisał, że już razem z @mariusz391 należymy do kółeczka wzajemnej adoracji strefy, a teraz takie miłe słowa  :-* :-[  O0  Staram się. Strefa to dla mnie miejsce numer 1 w necie  C:-)

Atr3ju

Mój głos idzie dla Quejka za to że w to lato nas nie opuścił i czynnie wchodził na forum mimo że odpalał swojego rometa (czy co tam masz) wraz ze swoim vice city maluchem i nie udało mu sie zapaść w sen letni.

hankie

Dużo mi osób pomogło na Strefie. Tak - na privach czy bezpośrednio w postach. Ale patrząc społecznie, tak dla ogółu to moim zdaniem:
Szpec @psmaniac
i powtarzany tutaj Majster @xzer0 .
Ave!

bms

Technicznie nam się zrobiło. To mój klimat. Idąc tym tropem mój głos oddaję na @psmaniac oraz @xzer0

psmaniac

Cytat: bms w Grudzień 20, 2023, 22:20Technicznie nam się zrobiło. To mój klimat. Idąc tym tropem mój głos oddaję na @psmaniac oraz @xzer0
Cytat: hankie w Grudzień 20, 2023, 15:16Dużo mi osób pomogło na Strefie. Tak - na privach czy bezpośrednio w postach. Ale patrząc społecznie, tak dla ogółu to moim zdaniem:
Szpec @psmaniac
i powtarzany tutaj Majster @xzer0 .
Ave!

Dzięki Panowie, ale ja już mam order społecznika  ;)  Wtedy Bodzio rozdawał hurtowo to się załapałem  ;D.

Ja mianuję @xzer0 . Dobry elektronik majster  O0
===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================

bms

No tak xD
xzer0 bezkonkurencyjny. Można zamykać plebiscyt ;)

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka