Gramy w Cyberpunk 2077

Zaczęty przez psmaniac, Grudzień 09, 2020, 22:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

psmaniac

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Kurei

Ale ten ekran to świetny smaczek. Pewnie odpaliłeś grę oldskulowo - bezpośrednio z explorera? Ale nie ma zmiłuj, musisz poczekać.

A Cyberpunk ładny i wielki, nie dziwię się szałowi. Mi jednak nie śpieszno, ale CDP wszystkiego naj naj życzę.

pawloosw

Cytat: psmaniac w Grudzień 09, 2020, 22:46
No to, zaczynamy  >:D

Ale jak to?!? Oszukales strefe czasowa?  ::) U mnie dalej ,,wroc 10ego"  :-X

psmaniac

Przekręć na Japonię. 9H do przodu  O0

pawloosw

Ale jak, sama godz? Bo probowale ustawic na 1 i dupcia, to samo.
Probowalem zmiane regionu, strefy czasowej i dalej to samo. Chyba jednak jutro najwczesniej zawitam do night city. :)

psmaniac

W xboxie zmiana regionu i czasu. Śmiga jak talala O0

pawloosw

Aaaa, bylem przekonany, ze masz wersje pc.  :))
Tutaj niestety ten trick nie zadzialał, nie jestem hakerę.  :DNo to have fun, czekam na pierwsze wrazenia userow, a nie redaktorow przekupionych gadzetami.  ;) ja niestety dopiero jutro zanurze sie w swiat cp.

Stall

Cytat: pawloosw w Grudzień 09, 2020, 22:15
Gra zainstalowana czeka na odpalenie. Po probie uruchomienia przed czasem, taki oto ekran nas wita.  :P
Lol wkleiłem ten sam screeen 2 dni wcześniej w tym samym temacie. xd

Giera już odpalona

pawloosw

I jak wrazenia? Ja do tej 1 nie dotrwalem niestety i dopiero wieczorem po pracy bede mogl odpalic gre. :(

psmaniac

Ja jako niedzielny gracz nowych generacji daje 10/10. Tego oczekiwałem po zwiastunach. Gdzieś na forach marudzą  na sprawy techniczne i słaba grafikę. Ja nie mam jej nic do zarzucenia. Po śniadaniu cisnę dalej O0

retron67

Jak wyżej, gram od wczoraj, na blachę lata obraz z gog z launcherem ;) Ale umówmy się gra to nie żaden Mesjasz graficzny. Jest dobrze, jak zwykle hype poniósł z prądem...

pawloosw

No i zaje.... takie opinii oczekiwalem. Byle do wieczorka i znikam na długie godziny.  :)) :)) :))

alf

pawloosw czekam na Twoją opinie

pawloosw

Moja opinia brzmi... miazgator.  :D
Jak wlaczylem po 15 tak teraz skonczylem bo na rano do pracy. Ponad 10h peklo. I przez ten czas moze z 5 drobnych glichy naliczylem co to tak strasznie ludzie krytykuja. Night city jest przepiekne, detale, detale i jeszcze raz detale. Gra swiatel i cieni nawet bez rtx - cos pieknego. Model jazdy dla mnie rewelacja. Przynajmnoej jak dotad furami ktore ujezdzalem. Jestem w 2 akcie, zobaczymy co dalej gra przyniesie, ale narazie slabe 10/10 ma odemnie. Ciezko mi sie na padzie celuje przy strzelaniu, juz myslalem na klawiature i myszke sie przesiasc ale jazda autem... niewyobrazam sobie na klawiaturze. Graficznie nawet na moim leciwym pc jest mega. Rozdzielczosc 1080p, ustawienia ogolne wysokie, i gra w jakis 30 fps caly czas leci. Na to jak wyglada, super optymalizacja.

retron67

Nagrywam Longplay na kanał,glitchy cała masa,szczelanie dłonią mnie rozjebało dokumętnie O0 :)) (pózniej wrzuce film z time code)...Gra ogólnie zajob również 10h pękło.