Cyberpunk 2077 zapowiedziane

Zaczęty przez SALADYN, Sierpień 28, 2018, 10:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

mattek

Kupowałem kilka razy na Kinguin, jak i na innych tego typu stronach, i nigdy nie miałem problemu. Ale wiadomo, wiele zależy od sprzedawcy konkretnego klucza.

VectroV

Cytat: pawloosw w Grudzień 08, 2020, 08:05A z tym kinguin, kupował ktoś tam kiedyś? Nie jest to jakiś wałek?

Keyshop jak każdy inny. Wszystko zależy od sprzedającego skąd klucze do gier posiada. A z tym bywa różnie... ;)

Ja nigdy nie miałem problemów. Ani z G2A, ani z Kinguinem. Zwroty też bezproblemowe.
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Greg_k

Tracking przesyłki z moją kolekcjonerką CP2077 pokazuje, że gra jest już w mieście - może dzisiaj doręczą :)

pawloosw

Kupilem ostatecznie z gog.com po tymjak poczytalem trocheo tym calym G2A. O te pare zl sie nie ma co licytowac tym bardzoej ze kupujac na gog w calosci wspiera sie cdp, a nie posrednikow jak na steam np. Leci preload, 63GB. To jest juz z patchem, czy patch pozniej sie i staluje na to?

Kurei

Cytat: pawloosw w Grudzień 09, 2020, 16:57Leci preload, 63GB. To jest juz z patchem, czy patch pozniej sie i staluje na to?

Jesli masz na myśli Day 1 patch, to nie wiem ale pewnie już z patchem. Ja sam GoG Galaxy zdecydowałem sie zainstalowac dopiero kilka dni temu przy okazji (ponownego) kupna Spec Ops: The Line. Galaxy wydaje się całkiem skromny jeśli chodzi o zużycie zasobów systemowych.

pawloosw

Galaxy chodzi jak marzenie, szybko, blyskawicznie. W przeciwienstwie do ociazalej apki xbox z gamepassem. Coz, polak potrafi.  :))
Co do instalki, najpierw poleciala gra 63gb, zaraz potem aktualizacja gry 9,7gb bodajze. Gra zainstalowana czeka na odpalenie. Po probie uruchomienia przed czasem, taki oto ekran nas wita.  :P

SCPH-1002

Jest słabo.
Miasto puste, niemalże całkowicie.
NPC-e nic nie mówią właściwie.
Kolorystyka do bani.
A, i jeszcze coś się zbugowało i nie chciała mi muzyka działać.
Nie wiem czemu.
Samochodu nawet nie skomentuję, już wolałem na piechotę iść.
A dopiero po płytę poszedłem.
Ukradzione z fesjbuka.

Janusz

Jesteśmy po premierze, więc tego kolosa zamykam, a dyskusję o samej grze można kontynuować już tutaj:
https://strefapsx.pl/forum/ogolnie-gry/gramy-w-cyberpunk-2077/