E3 2017

Zaczęty przez VectroV, Czerwiec 10, 2017, 22:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mitsu

Jak dla mnie to e3 słabe. Nie było za bardzo moich ulubionych marek.  Żadnej bijatyki, mało rpg, gdzie ff XVI, nowy tomb raider, tlou2? Podobało mi się jedynie gow i dayz gone. Monsta hunta tez cieszy na ps4. Mówię oczywiście o konfie Sony. Z konferencji ms w zasadzie już nic nie pamietam, takie to wszystko miałkie i podobne do siebie ostatnio. Podjaralem się na te grę o piratach od ubi a potem patrzę a tu multiplayer... bardzo dużo gier dziś to sieciówki...  a bethesda zamiast tes vi to zapowiedzieli morrowinda online, nosz kur...

Janusz

Zgadzam się z Saladynem, z tego co zobaczyłem największe wrażenie zrobił na mnie trailer Beyond Good and Evil 2. Fajnie też, że z tego co czytam Uncharted: Zaginione Dziedzictwo urosło do rangi pełnoprawnego produktu. Oczywiście Sony pod względem gier ma mi do zaoferowania sporo, ale w sumie liczyłem na więcej od tej edycji targów. Zabrakło mi jakiegoś niespodziewanego hitu, albo powrotu klasycznej marki, o której od lat cicho, pokroju np. Medievil lub czegoś w tym stylu. Zapowiedź Shadow of the Colossus na pewno ciężko uznać, za taki hit ;)

Manifesto

BGE 2 faktycznie cieszy. Ja natomiast, jako miłośnik horroru i prozy Lovecrafta czekam na Call of Cthulhu i liczę, że będzie znacznie lepsza niż całkiem udany (ale liczyłem, że jednak będzie znacznie lepszy) tytuł o podobnym tytule na pierwszego Xboxa.

alf

Manifesto podzielam Twoje zdanie, pierwszy Call of Cthulhu warty ogrania na pierwszym xbox ale troszke mu brakowalo do idealu. Ciekawe jak im wyjdzie ten nowy :)

Janusz

Obejrzałem już chyba wszystkie relacje i jeszcze ten nowy Spider-man wpadł mi w oko. Od razu przypomniały mi się obie części z PSX ;) Gra zapowiada się świetnie i nareszcie jakiś powiew świeżości na PS4.

SALADYN

Myślałem że Beyond Good and Evil 2 to jedyna gra wracająca z limbo martwych serii a tu bach, Metroid Prime 4 na pstryczka i remake Metroid 2 na 3DS. Tak trzymać Nintendo.

Atr3ju

Zaprezentowali grę na E3.