E3 2016

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 14, 2016, 07:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draif

Na mnie największe wrażenie zrobiły:

Interaktywności w tym zapewne tyle co nic, ale lubię pograć w takie gry - jak to ktoś kiedyś nazwał "symulatory chodzenia", byle by tylko miały ciekawą opowieść.

Uwielbiam Spider-mana ! - Z najlepszą grę uważam tą od Neversoftu, która też była pierwotnie tworzona tylko na Playstation. Mam nadzieję, iż historia się powtórzy i znów dostaniemy bardzo dobrą grę o Spider-manie.

Byleby to wreszcie wyszło, już wcześniejsze zapowiedzi mi się podobały. Ta tylko mnie ugruntowuje w przekonaniu, że to będzie dobra gra.

Lubię takie klimaty, mam nadzieję na niezbyt realistyczną grę, w której po prostu mogę sobie pozjeżdżać z stromych, skalistych, ośnieżonych stoków.

Bardzo lubię Libmo, na tej grze też nie powinienem się zawieść. Zapowiada się nadzwyczaj dobrze.

Z grubsza to tyle.

SALADYN

Ten Spiderman zmiażdży fanów, exclusive i do tego od twórców Ratcheta. To nie może się nie udać.

Janusz

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję coś oryginalnego bo mam wrażenie wszystkie te gry akcji ostatnio są zbyt podobne w klimacie do siebie i na jedno kopyto. Chciałbym coś w typowo komiksowym klimacie ala dwie doskonałe części Spider-Mana na PSX. Naprawdę aż miło było tę grę odpalić po latach. To chyba jedyne gry z człowiekiem pająkiem, które się udały.

Wracając do E3 to ten nowy God of War zapowiada się ciekawie. Odejście od mitologii greckiej z jednej strony to duża strata z drugiej już temat został wyczerpany w mojej ocenie. Przeglądając różne relacje z E3 natrafiłem też na taką perełkę. Oj mogłaby już wyjść to chyba bym z miejsca kupił :)