PlayStation Showcase 2021

Zaczęty przez SALADYN, Wrzesień 10, 2021, 11:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

mariusz391

Cytat: pawloosw w Wrzesień 13, 2021, 17:52I tym oto sposobem mam kolejne gran turismo sport, albo inaczej update kolejny z nowymi trasami, tlami do cykania fotek i 3d mapke woowwww..  Za chusteczke na trailerach nie widac nextgenowej grafiki, tylko stare dobre ps4, nawet patrzac na dzisiejsze porwnanie cycu gts vs gt7 to oswietlenie w kabinie wydaje sie byc gorsze w gt7 anizeli w sporcie.
Mnie to co do gran Turismo 7 najbardziej wkurzyła ta informacja
https://www.ppe.pl/news/161341/gran-turismo-7-wymaga-stalego-polaczenia-z-internetem-w-kampanii-singleplayer-i-trybie-zdjec.html
Nie dość że samo always online w grach singlowych jest zwykłym kretynizmem, to jeszcze jak już serwery wyłączą to płytka może nam służyć jako podkładka pod piwo.
Ja wiem że twórcy gier nie dbają o swoje dziedzictwo tylko liczy się ,,tu i teraz'' ale naprawdę powinni  oni  zobaczyć jak wyłaczenie serwerów Gran Turismo 5 i 6 wpłynęło na to jak źle się w nie gra bez tego. Zwłaszcza w piątkę gdzie zdobycie niektórych samochodów jak Formula Gran Turismo bez dostępu do sieci jest maksymalnie utrudnione i odbiera i tak już niską przyjemność z tej gry

SALADYN

Lepiej od razu stonujcie swoje oczekiwania co do nowych konsol, styk generacyjny już ostatnio był okresem gdzie gry nadal robi się na starą generację z ulepszeniami na nową. Poza tym dawno osiągnęliśmy poziom w jakości grafiki gdzie jej rozwój widać dopiero porównując gry z analogicznego okresu życia danej platformy.

Cytat: pawloosw w Wrzesień 13, 2021, 17:52Ja rozumiem ze developing gier jest coraz dluzszy, i drozszy zarazem ale serio w tej generacji jestesmy skazani na jakies innowacyjne gierki pokroju indykow + AAA kotlety?
To już też norma od kilku lat.