Pixel Heaven 2024

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 08, 2024, 12:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Ktoś się wybrał/wybiera na PH? Podobno nie zgłosili imprezy jako masową i teraz cyrk bo nawet ludzie co mają tam prowadzić panele nie są wpuszczani... Jak to prawda to kolejna wtopa Łapińskiego z której może być mu trudno się wygrzebać.

https://x.com/i/status/1799390623973220827

Megadeth

Janusz

Wszystko się zdaje mówić, że to prawda.

Megadeth

Ciekawe co nawaliło. Ktoś nie zgłosił tej imprezy?  Masakra, współczuję tym co tam pojechali.

12step

niby człowiek wiedzioł, a jednak się łudził
ore ore szabadabada amore

mariusz391

macie shortsa z tego cyrku. No to chyba kolejna impreza growa na tym zakończy swoją działalność

alf

Barak jest za mały że wpuszczają tylko 499 ludzi?

Megadeth

Nie zgłosili imprezy jako masowej i na teren może wejść tylko parę osób

Janusz

To jedno, choć po sieci krąży plota, że organizator był widziany "pod wpływem", więc ciekawe jak było naprawdę.

I tak sobie myślę, że coś może być na rzeczy. Nie znam gościa, ale przez te lata obserwowałem różne projekty z nim w roli głównej, dodajmy ciekawe projekty - głównie wydawnicze, ale jednak coś w nich często nawalało, a to kontakt z ludźmi, a to czas realizacji, a to obietnice bez pokrycia lub przerastające jego możliwości i tak sobie myślę, czy gość nie cierpi na jakąś deprechę, bo z jednej strony widać tutaj pasję, a z drugiej efekt często jest jaki jest. Sam wiem po sobie, jak deprecha potrafi sporo namieszać w planach i sporo przeciągnąć, a jak tutaj jeszcze dochodzi alkohol to już w ogóle.

12step

Ja odniosłem wrażenie, że raczej cwaniak, a do tego ludzie piszą, że alkoholik. W dodatku pdobono robi sobie z preorderów/crowdfundingu darmowy kredyt i finansuje poprzednie zbiórki kolejnymi. Ale go nie znam, więc nie wiem.

Przecież tu pisze, że gość od zawsze nie zgłaszał tej imprezy, czyli de facto pieniądze na zabezpieczenie jej chował do kieszeni, a ty piszesz, że to depresja.. Po prostu tym razem miał pecha i wpadł.
ore ore szabadabada amore

killy9999

Planowałem jechać w sobotę, ale po CD-Action Expo tydzień wcześniej już nie miałem takiego parcia i odpuściłem. Oj byłbym zły gdyby się okazało, że niepotrzebnie wlokłem się do Warszawy.

Megadeth

Ciekawe czy zorganizują 2025  ;)

Czytałem komenty, ludzie z dziećmi czekali po kilka godzina na pełnym słońcu, by finalnie nie wejść. Wystawcy nie weszli. Organizator nawalony uciekł. Przy ostatnim koncercie grajkom wyłączyli wtyczkę podczas grania, bo "trzeba kończyć panowie".  ;)

alf

Ten chłop po którym wszyscy tak jadą ('Łapusz') to pracownik Idea Ahead - wydawcy PSX Extreme?

killy9999

Byłego wydawcy PSX Extreme. Od jednego czy dwóch numerów PSX Extreme ma nowego wydawcę. Ale tak, to jest założyciel Idea Ahead.

alf

Cytat: killy9999 w Czerwiec 10, 2024, 11:11
Byłego wydawcy PSX Extreme. Od jednego czy dwóch numerów PSX Extreme ma nowego wydawcę. Ale tak, to jest założyciel Idea Ahead.

Rozumiem. Ciekawe czy taki pęd z wypuszczaniem tych 'limitowanych' numerów specjalnych pokroju Amiga Extreme, PS2 Extreme itp. to sprawka tego wydawcy, który np. ich poganiał  O:-)

Mam nadzieje, że wyjdzie im na lepsze zmiana wydawcy.