E3 2021

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 11, 2021, 18:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wagabunga

Makumator nie jeden raz przekręcał nicki, lecz ja tego nigdy nie odbierałem w kategorii złośliwości, bardziej formy rozluźnienia dyskusji i na pewno nie braku szacunku.

A co do wydawania crapów, każdy wydawca wydaje co chce, nikt nie każe tego kupować. Ja współczuję tylko osobom, które chcą zebrać full-set, bo muszą wydawać pieniądze na to łajno. Lecz nikt im nie każe tego robić, ich wola, ja wolę kupować dobre gry, a na full sety mam wywalone.

edit, Visage fizycznie - moje marzenie, wczoraj ukończyłem i lada dzień opiszę swoje wrażenia z rozgrywki, dla mnie to najlepszy horror od czasu Alien Isolation.
"Ale to już było MASE razy poruszane że ŻADEN z was nie gra w te japońskie gry przy premierze w Japonii tylko gdy wyjdzie na zachodzie". - mariusz391 XDDDDDDDD

SALADYN

Cytat: alf w Czerwiec 16, 2021, 11:55Wracając do tematu - również ubolewam, że fizycznie wydają masę pierdół zamiast np. nowego Visage na PS4 który jest horrorem - perełką, ale digital-only. Nie rozumiem od czego zależą ich plany wydawnicze...
Prawa autorskie, umowy licencyjne, moce przerobowe podwykonawców itp itd. Może twórcy z jakiegoś powodu nie chcą żeby wyszło na nośniku, zbyt wiele zmiennych żeby jasno stwierdzić. Taki Superhot dopiero po kilku latach doczeka się pierwszego fizycznego wydania, warto mieć nadzieję.

mariusz391

Cytat: alf w Czerwiec 16, 2021, 11:55dlatego jak się zwracam do Ciebie pisze samo "mariusz". Czy ja również jestem pozbawiony jakiejkolwiek kultury ?
Nie, mnie tylko wkurza jak ktoś myśli że to 391 to jakiś losowy ciąg cyfr, a w rzeczywistości używam tego nicku od 2008 roku i mam do niego właśnie ,,sentyment'' ze względu na to że nawiązuje bezpośrednio do mojej osoby, a nie jakiegoś roku urodzenia czy innych takich. Dlatego tak nie podoba mi się jakiekolwiek złośliwe przerabianie tych cyfr na jakiekolwiek inne. Natomiast samo Mariusz czy to z dużej czy z małej wiadomo że mi nie przeszkadza, bo przecież tak zwraca się do mnie każdy człowiek poza internetami więc tu żadnych problemów nie ma

A żeby mój post nie był całkowitym spamem to dla mnie największe wrażenie póki co zrobiła nowa Forza Horizon 5

Meksyk wydaje się świetną miejscówką ze względu na zróżnicowany klimat, do tego zmienne pory roku powinny zrobić dodatkową robotę. Oby tylko wymagania sprzetowe na PC nie były dużo większe niż w 4 (na co szansa jest skoro gra ma też wyjść na Xboxy One)

Mcin

Oesu nie ciśnij po makumatorze, to ja jestem zły i przypisałem go do kategorii. Nie wiem której :P Zależy, czy są sprawne emulatory na Switcha i joł hoł, serio, mnie się coś skręca w sobie, że autorzy tego cuda jeszcze nie daj boże tantiemy zgarną po prostu :)
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.