Cracow Game Days 12-13 sierpnia 2017

Zaczęty przez Janusz, Sierpień 07, 2017, 11:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Z ciekawości zapytam wybiera się ktoś z okolic na tę imprezę? W sumie nigdy na czymś takim nie byłem i kusiło mnie nieraz jechać do Warszawy czy Poznania, więc może bym wpadł, zwłaszcza, że to dużo bliżej.

http://www.gamedays.pl/

Problem w tym, że to chyba pierwsza edycja i póki co kuleją strasznie z reklamą i marketingiem. Sama strona beznadziejna, ale może coś będzie można zobaczyć ciekawego. Niby ma być strefa retro, ale nie słyszałem by ktoś ze znajomych ją organizował, więc ciekaw jestem jak będzie wyglądać.

makumator

Ty, może podjadę z dzieciaczkami, zapowiada się sympatycznie, a żona mnie o Kraków molestuje już od dawna. Dwie pieczenie ustrzelę.

loompy100

Nie jest daleko, tyle że też mam podobne obawy co Bodzio. Coś czuje, że może to być impreza dla trzynastolatków pełna polskich youtubowych "gwiazdeczek", szmery bajery, a fajnych gier i ciekawych wystawców pewnie będzie można policzyć na palcach jednej ręki :/

Sergio

minecraft i minecraft i wszedzie minecraft?

Janusz

Martwi mnie, że wśród partnerów nie ma PlayStation, o Nintendo już nie wspomnę, ale PS byłoby chyba pierwszym wystawcą jakiego miałbym na myśli organizując tego typu imprezę. Niby bilet już kupiłem, ale zobaczę czy zajrzę.

Janusz

Jest ktoś, był ktoś? Miało wpaść, ale pogoda mnie zniechęciła. Dobrze, że bilet można jeszcze jutro wykorzystać to może zajrzę, choć nie wiem czy warto bo dawno nie widziałem tak źle przygotowanej imprezy od warstwy organizacyjnej i marketingowej.