Blizzcon 2018

Zaczęty przez Janusz, Listopad 02, 2018, 20:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Właśnie ogłoszono odświeżoną wersję Warcrafta III na Blizzconie. Aż mi się pokłady sentymentu w głowie odezwały na takim poziomie, że może nawet byłbym w stanie kompa jakiegoś do tego ogarnąć, choć pewnie minie. :)

No i Diablo na komórki...

https://diabloimmortal.com/pl-pl/

Hoipolloi

Świetny news z w3. Czasy gimnazjum i liceum grało się nałogowo w Reign of Chaos i the Frozen Throne, aż się łezka pojawiła z sentymentu do tej gry :) myślę ze pierwszy mój preorder złożę na tą grę :)
Szukam Konsolowe Kompendium 1, 2, 3 wydane przez Neo+.
Szukam gier na PS1 i PS2:
https://bit.ly/2y3FN7b

szczupi26

Tyle w temacie o Diablo ........

Janusz

Chyba mało komu spodobał się pomysł Diablo na komórkach. 9 tysięcy łapek w górę vs 300 tysięcy w dół robi wrażenie. Poza tym liczba komentarzy negatywnych jest tak duża, że ponoć Blizzard kasuje co może, a tego pojawia się  więcej i więcej. PRowo słaba zagrywka.

Deathcoil

Wcale się nie dziwię takiej reakcji społeczności. Najbardziej szkoda mi ludzi którzy podróżowali setki kilometrów i zapłacili konkretną kasę za wejściówki, aby usłyszeć zapowiedź "gry" która jest tylko częściowo robiona przez Blizzarda. Podstawą jest tytuł jakiegoś chińskiego studia, na który zostaną nałożone odpowiednie skórki i cała otoczka uniwersum. Rozumiem gdyby wspomnieli o tym przy okazji, ale dawać to jako główne danie z serii Diablo na BlizzCon? Czy ich już naprawdę pogięło? Na E3 z takimi wiadomościami nikt by na nich nawet nie spojrzał. Mike Morhaime (który już nie rządzi) potrafił podejmować mądre decyzje o nieorganizowaniu BlizzConu w roku, gdy firma nie miała żadnych ciekawych zapowiedzi. Ja nie mam im za złe, że coś takiego wypuszczają (i tak bym nie zagrał) ale że dzieje się to na pewno kosztem mocy przerobowych przeznaczonych dla normalnych odsłon czy nawet remasterów. Usuwanie komentarzy i manipulowanie łapkami w dól przy filmach pozostawię bez komentarza. Niech sobie wypuszczają te swoje gnioty jako Acti-Blizzard, ja mam swoje Big Boxy i piękne wspomnienia których nikt mi nie odbierze :)

Atr3ju

Znowu reuploadowali film/trailer Diablo Immortal albo wykasowali całe wyswietlenia i łapki. Jedziemy z dislajkami od nowa :D

szczupi26