Ja bym wycenil nastepujaco:
1. Wartosc samej konsoli z oryginalnym padem i okablowaniem w stanie bdb : 100 PLN. Przypuszczam ze za crystal dostaniesz wiecej, jezeli komus sie podoba ta obudowa. Jak masz papiery i karton to obstawialbym nawet max 300 PLN.
2. Wartosc modu zwiekszajacego ram konsoli: 100 PLN (nie wiem jak trudna to przeróbka, wiec strzelam)
3. Wartosc dysku 2 TB: 300 PLN
4. Wartosc tych wszystkich pierdół które żeś tam nawrzucał: zależy od człowieka. Przykładowo dla mnie byloby to moze warte z 20zl, zeby Ci zrekompensowac czas ktory spedziles wgrywając te wszystkie głupoty. No ale ja nie uznaje software'owej emulacji ale może trafisz na kogoś kto to doceni.
Podsumowując, powinieneś dostac conajmniej 500zl. Conajmniej.
1. Napewno wiecej niz 100zl za crystala, szczegolnie ze idealnie nadaje sie do wizualnych modów, jak ledy, diody, lcd wyswietlacze, podswietlenie napedu itp itd.
2. Dosc ciezki i drozszy niz napisaleś mod, jakby ktos robil za 100, to chetnie oddalbym mu wszystkie moje xboxy do modu. Potrzeba 64mb kosc ram, ktora mozesz miec tylko z xboxa dawcy + umiejetnosci. Przyspiesza dzialanie xbmc + dodatkowo pozwala na uruchomienie Chihiro i zwieksza szybkosc wielu gier z emu
3. Spoko
4. Wlasnie o te jak to nazwales pierdoly tu chodzi. Wlasnie po to masz ten dysk, modyfikacje ram/procka i dlatego xboxy zmodowane tyle kosztuja. Tego nie uzywasz do normalnych xboxowych gier, one dzialaja normalnie i modyfikacje oraz wielkosc dysku nic im nie dodają (procek jedynie przyspiesza nienaturalnie gry). To kombajn emulacyjny i to wlasnie emulatorom modyfikacje daja mnóstwo zalet, a nawet sprawiaja, ze niektore emulatory wogole dzialają (jak wspomniane chihiro, ktore bez ram moda nie ruszy). Im wiecej masz modyfikacji samej konsoli + emu i gier napchane, tym wieksza wartosc sprzetu.
Ogolnie to fajna wycena, na aukcji kolegi jest licytacja i juz 400zl za Xboxa + 500gb dysk, a tu 500zl za 2TB (Czarny, Crystal mam 750gb bez moda) + jeszcze Ram Mod bardzo ceniony...ciezej zrobic procesor na taktowanie 1.4 z 700mhz...ale to juz sam mod 200$ kosztuje
PS:Ogólnie moje pytanie bylo czysto retoryczne bo nie potrzebuje zeby ktos mi wycenial moje rzeczy

Jesli jednak juz odpowiedziales, a interesuje Cie temat Xboxa, to polecam poczytac jak przedstawia sie sprawa modow i ich cen/mozliwosci. Samo zamontowanie dysku powyzej 750gb to nie taka latwa bajka i ma swoja cene. Niewiele osob sie tym zajmuje.
Obadaj poniższy link
http://www.wp.joelhorne.co.uk/shop/console/dooms-dayer/Chociaż nawet powyższy gość nie robi Procesor i Ram Modów...to nie taka latwa sprawa jak sie wydaje

Pozdro!