@ Alf
Tekken Tag jest już jak najbardziej grywalny na starym core 2 duo e8600 lata na full spedzie w 60fps
emulator mame nie wspiera akceleracji kart graficznych GPU,więc tu podstawa silny procek od I5 juz 1 generacji problem znika,wszystkie gry w tym proco żerne szmupy jak Ibara,Dodonpachi Dodonpachi Saidaioujou i pozostałe z drivera Cave chodzą na full spedzie ,dodatkowe ustawinia HLSL też już nie mają wpływu na predkosc emulacji,co do VF3
z powodzeniem możesz to zrobić emulatorem model 3,jak wyzej silny komp to podstawa,natomiast Naomi na Demulu zadowala sie C2Duo i VF3tb lata razem z Soul Caliburem i DOA2 na full spedzie,w zasadzie na i5 3230M (procesor za 125zł...) VF4 Final Tuned z NAOMI 2 lata na full w 60fps
@psmaniac,to zależy co posiadasz ja mam 3.41 hermesa i wszystko mi lata,każdy pc-owy odpowiednik,jest snes9x,jest GensPS3 ,MAME Final Burn,do wyboru do koloru
tutaj masz moje stare foty z mojej galerii,jeszcze jak robiłem remont w kuchni
final burn

wszystkie gry z psp tez działają bez problemu,tutaj masz jak testowałem SFA 3 MAX na długo zanim gry z psp zaczely się ukazywać na PSN

,a jak masz PS3 poniżej 3.15 to instalujesz ubuntu i masz takie coś
szczególnie cieszy poprawna emulacja Amigi,która miażdży tą z xboxa classic
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2017, 14:18:48 wysłana przez TheUrien84 »