Aktualności

Pudełko do xbox classic

janfm · 913

Offline janfm

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Października 02, 2022, 17:27:56
Na zagranicznych stronach można zamówić reprodukcje pudełek kartonowych do różnych konsol i nie tylko. Na naszym rodzimym podwórku tego brak. Chciałbym nabyć oryginalne pudło do swojego X'a, ale ciężko cokolwiek upolować. Jak myślicie dałoby radę zeskanować pudło od X, poscalać je i w drukarni na odpowiednim kartonie je wydrukować. Wiem, że są firmy, które zajmują się tworzeniem i drukiem, ale raczej hurtowo, a cena za 1 sztukę znając życie będzie kosmiczna.
Czy ktoś chciałby zamienić i odświeżyć swoje pudła? Ja chciałbym zrobić reprint pudełka od gacka, pudełko myślę, że zmieściłoby się na skanerze ;) gorzej z X'em, bo go nie posiadam (pudła ;))

Offline pawloosw

• Major
  • *
    • Reputacja: 27
  • W co masz zagrać jutro, graj dzisiaj...
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #1 dnia: Października 14, 2022, 08:03:38
Pomijajac koszty projektu i druku raczej zadna drukarnia sie nie podejmie ze wzgledow licencyjnych.

Offline mariusz391

Odpowiedź #2 dnia: Października 14, 2022, 10:12:34
Pomijajac koszty projektu i druku raczej zadna drukarnia sie nie podejmie ze wzgledow licencyjnych.
Moim zdaniem to własnie odwrotnie. Jedną sztukę to by pewnie zrobili, bo wiadomo że nikt na handel by jednego pudła nie robił. Ale jakby hurtowo to zamawiać to własnie wtedy nikt się tego nie podejmie, chyba że chińczyki z aliexpress którzy i tak podrabiają SNESowe gry i pewnie ich pudełka też :P

SMF spam blocked by CleanTalk