Aktualności

[Poradnik] Xbox Classics - Jak usunąć Jewel/Logo

psmaniac · 916

Offline psmaniac

Widziałem na YT jak ktoś dramatycznie próbował to robić suszarką do włosów, a jest prostszy sposób, więc na szybko wideo skleiłem. Tak nie miałem innego młotka pod ręką   O0

« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2023, 17:25:21 wysłana przez Bodzio »

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Online hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #1 dnia: Lipca 27, 2021, 14:18:19
Co jakiś czas myślę my logo na Klocu zamienić na czarny, a potem mi przechodzi - i tak w kółko ;) W sumie nie widziałem tego sposobu, efektywny ;)

Offline psmaniac

Odpowiedź #2 dnia: Lipca 27, 2021, 14:39:44
Co jakiś czas myślę my logo na Klocu zamienić na czarny, a potem mi przechodzi - i tak w kółko ;) W sumie nie widziałem tego sposobu, efektywny

Kiedyś zrobię poradnik usunięcia zielonej farby z loga. Jak na razie za gorąco, bo środek do czyszczenia cholernie śmierdzi rozpuszczalnikiem, nie można oddychać  ???

Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Offline xnd2024

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2025, 09:06:10
Co do usuwania farby to nie wiem czy dobrze nie schodziła benzyną ekstrakcyjną , jest to bezpieczny środek , nie jak nitro czy aceton.

SMF spam blocked by CleanTalk