Ciekawe gry na Xboxa Classic

Zaczęty przez Janusz, Czerwiec 02, 2016, 21:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

makumator

GunValkyrie masakruje kciuki sterowaniem. Dashujesz wciskając gałę, a dashować trzeba prawie cały czas.... Gra ma świetny (jak na tamte czasy) pomysł/design, ale niestety bardzo męczy samym graniem :(

repip

Oj to niedobrze, z resztą mam DC już od jakiegoś czasu i jakoś hasło "słabe sterowanie" w stosunku do gry Segi mnie niestety nie dziwi.

Szarypuch

Moim zdaniem najlepszym tytułem na pierwszego Xboxa jest The Punisher

alf

Cytat: Szarypuch w Kwiecień 06, 2017, 14:13
Moim zdaniem najlepszym tytułem na pierwszego Xboxa jest The Punisher

Ta gra byla tez na ps2 i kumpel chwalil ją pod niebiosa.
Zakladam ze wersja na xbox to to samo tylko z lepszą oprawą wizualną.

retron67

zdecydowanie proper port DOA 1

Dead or Alive Ultimate,(składak 1&2)ver.przewyższająca oryginał z arcade,mechanika to "czysta 1" postacie explodują w niebiosa,część 2 to remake latający w pełnych 60fps , grafika i modele postaci przewyższają nawet te z DOA 3  :o

1 kloc ma masę proper ver ostatecznych,jak choćby seria GTA,Bournaut Revenge
ogrywam teraz full set tj 1045 pozycji,masa Hidden Gemów jeszcze dla mnie (44 czysto japońskie gry)

wspaniałe Gunvalkyrie
oryginalny Drihoo,obie części Blinx masa szmupów,min 4 częsci Shikigami no Shiro
ciekawy XYANIDE

obecnie masteruję Forze i PGR i powiem,szczerze z czystym sumieniem,generacja 8 ze swoimi samochodówkami to się może...a czeka mnie jeszcze wspaniałe RalliSport 2 i PGR2 ;D
wspaniały ostateczny port Soul Calibura 2 latający w 720p i 60fps który robił to już w 2003!!! roku :o

Desdinova

Zebranie ciekawych gier na OG Xbox. Może przyda się komuś podczas zakupów  ;)
Radzę zapisać na dysku i mocno powiększyć.

psmaniac

Dino Crisis 3 ehh....Ale pewnie zapomnieli.Ja to przeskoczyłem 3 razy a wy  :)

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================