Ciekawe kanały retro na YT

Zaczęty przez Janusz, Maj 21, 2016, 11:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

retron67

Luke jest overpower

Od samego początku go oglądam ,jeszcze jak mieszkał w USA z żoną w pięknym domu.
Usunął lub dał w prywatny dobre 3 lata swojego kanału. Jak się pokazywał ,juz 18 lat temu miał full set neo geo mvs w shock boxach i prawie cały AES

12step

@alf co się dzieje z kanałem Yukiego?
ore ore szabadabada amore

alf

Cytat: 12step w Czerwiec 10, 2025, 15:59
@alf co się dzieje z kanałem Yukiego?

Ostatnie 2 filmiki byly dosc intymne i traktowały o jego problemach w życiu prywatnym, szybko zostały usuniete przez niego samego. @TheUrien84 ma je w cache'u wiec tylko on jest w stanie zrobić full set yukidesan yt.

Od tamtego czasu nic sie nie dzieje na jego kanale. Obstawiam, że brakuje mu weny, albo zmaga sie z jakimis problemami które utrudniają prowadzenie kanału.

12step

Trochę liczyłem na recenzję Switcha 2
ore ore szabadabada amore

mariusz391

Kanał totalnie ,,niegamingowy'' zrobił materiał o PSP, polecam obejrzeć coś ,,z innej perspektywy''

Wawrzino

Strasznie irytująca maniera w głosie

alf

Czy ktoś z Was ma może update na to co się dzieje z kanałem YukiDeSan?

https://www.youtube.com/@YukiDeSan

To był mój ulubiony kanał ale od 4 miesięcy jakby stanął w miejscu totalnie. Nic nowego się nie pojawia zupełnie.

Zanim kanal padł to miał rozpoczęte jakiś program wspierających gdzie ludzie płacili / subskrybowali by osiągać różne poziomy wsparcia prowadzącego i w zamian dostawali benefity w sklepie Gamex w Sosnowcu, ale nagle wszystko się urwało.

Co się wtedy dzieje z takimi wspierającymi którzy zainwestowali / inwestują hajs a kanał nagle przestaje być aktywny? Da się jakoś odzyskać pieniądze wydane na osiągnięcie tych różnych poziomów wspierających? Kanał obiecywał że to się opłaca ale nagle po prostu zniknął i odnosze wrażenie jakby ludzie zostali na lodzie ze swoimi datkami.

makumator

Lajkuje odpowiedzi i porządkuje sprawy prywatne. Zapewne od tych porządków zależy czy i kiedy powróci.

Morden

Cytat: alf w Wrzesień 02, 2025, 06:58Zanim kanal padł to miał rozpoczęte jakiś program wspierających gdzie ludzie płacili / subskrybowali by osiągać różne poziomy wsparcia prowadzącego i w zamian dostawali benefity w sklepie Gamex w Sosnowcu, ale nagle wszystko się urwało.

Uciekł z kasą jak Grobelny. A na poważnie, po tym klipie o problemach w życiu prywatnym nie dziwię się że potrzebuje czasu na ogarnięcie wszystkiego.

Co do pieniędzy, nie wiem jaką politykę ma YouTube, ale widzę że klikając na "Join" u Yukiego mamy tylko opcję około 7.5 zł na miesiąc (cena wyświetla mi się w szwedzkich koronach) za wcześniejszy dostęp do klipów. Pewnie dało by się otrzymać zwrot za pełne miesiące w których nie pojawił się ani jeden klip.
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

hankie

Niech się chłop nie spieszy, jakkolwiek jest - to najbliższa rodzina to najważniejszy kejs. Niech mu się w tej kwestii wypogodzi. A potem niech wróci na YT.