[Z] Dualshock 4 500 million limited edition

Zaczęty przez master_chief, Wrzesień 09, 2018, 09:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

master_chief

Witam,
jak w tytule. Pad nóweczka, najpiękniejszy kolor. Mogę zamienić za 20th anniversary duala (nówkę nietykaną) lub coś fajnego - interesuje mnie wszystko co związane z marką PlayStation - nowe lub BDB stan bez śladów użytkowania. Pisać śmiało. Druga fota jest poglądowa, bo sam używam takiego padzika :)

3xPS2 Slim, 2xPS3 Slim, PS4 CUH-1216, 1xPS Vita, 2xWii, WiiU, Gamecube, 3DS, Xbox 360 Halo 4 Edition

makumator

Foto by zapewne pomogło w promocji takiej zamianki.

master_chief

Jak się wstawia, bo coś mi nie wychodzi...?
3xPS2 Slim, 2xPS3 Slim, PS4 CUH-1216, 1xPS Vita, 2xWii, WiiU, Gamecube, 3DS, Xbox 360 Halo 4 Edition

Hoipolloi

Wejdź na https://imgur.com > newpost > dodajesz fote > najeżdżasz kursorem myszki na zdjęcie > wyświetla Ci się link > klikasz w strzałeczkę "w dół" > get share links > i kopiujesz link z BBCode Forums i wklejasz tu w poście.
Szukam Konsolowe Kompendium 1, 2, 3 wydane przez Neo+.
Szukam gier na PS1 i PS2:
https://bit.ly/2y3FN7b

master_chief

Janusz

Dobrze, że łyknąłem 20th Anniversary jak był jeszcze w sklepach, teraz o niego trudno, a podobno i podróbki zaczęły się pojawiać.

Co do imgura, można też pobrać prostą apkę ShareX, skonfigurować i wtedy tylko prawy przycisk myszy, wyślij na imgur i po robocie. ;)

master_chief

SALADYN

Cytat: Bodzio w Wrzesień 09, 2018, 10:47Dobrze, że łyknąłem 20th Anniversary jak był jeszcze w sklepach, teraz o niego trudno, a podobno i podróbki zaczęły się pojawiać.

Podróbki są banalne do rozpoznania. Przycisk PS jest w nich w standardowych, czarno-białych kolorach i sprzedawali je w standardowych dla Dualshocka 3 i amerykańskiego Dualshocka 4 opakowaniach. Oryginał ma PS button w kolorze loga PSX'a i szare opakowanie w europie i azji a czarne w USA.

master_chief

Teraz i tak tylko używki widzę na aukcjach i to w cenach 400 zł. No nic, najwyżej zostawię sobie tego pada i tyle.