"Tajne Kody 1/2003"

Zaczęty przez Quake96, Luty 19, 2024, 20:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quake96

Siema :D

Ostatnio przypomniałem sobie o pewnej książeczce z kodami do gier, którą posiadałem za dzieciaka. Załączył się sentyment i postanowiłem, że poszukam, a nuż ktoś będzie taką posiadał i chętnie odsprzeda.

Szukam tylko i wyłącznie tego numeru. Niby nie ma w nim nic szczególnego, ale zwyczajnie mam do niego sentyment :)

Janusz

Trochę offtop, ale z jakiego wydawnictwa to, bo logo jak z Komputer Świata, a cała reszta przypomina coś podobnego co zaś mi się wryło w pamięci, czyli podobnej książeczki od Playa.

Quake96

Nie mam pojęcia ale też miałem w głowie "Komputer Świat" i może to być dobry trop. Pamiętam tylko, że były tam kody do gier na PC :)

Skuderia

Cytat: Quake96 w Luty 19, 2024, 20:15
Siema :D

Ostatnio przypomniałem sobie o pewnej książeczce z kodami do gier, którą posiadałem za dzieciaka. Załączył się sentyment i postanowiłem, że poszukam, a nuż ktoś będzie taką posiadał i chętnie odsprzeda.

Szukam tylko i wyłącznie tego numeru. Niby nie ma w nim nic szczególnego, ale zwyczajnie mam do niego sentyment :)

Książeczka wychodziła jako dodatek lub osobne wydanie od "Komputer Świat GRY". Można spotkać na olx/allegro, czasami się pojawiają.

Zdrówka!