[K] Psx 7502 przerobioną lub inny model

Zaczęty przez PrzemasIII, Sierpień 25, 2016, 15:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

PrzemasIII

Witam

Kupię psx przerobione. Najlepiej pełny zestaw gotowy do podłaczenia (pudełko mile widziane ale nie wymagane).

Pozdrawiam

Janusz

gumislav

Rzeczywiście, jeśli przerobiona to z miejsca brać Kup Teraz bo cena idealnie w sam raz. Jeśli nawet pudełko bez wytłoczek i papierów, to można sobie postawić na szafie jako ozdobę  ;)
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

loompy100

Zdecydowanie nie polecam czegokolwiek kupować u tego Pana :) Sam mu sprzedałem konsolę i w tym samym czasie kupiłem zestaw płyt demo w stanie dobrym według zapewnień, płyty miały rysy, ale działały. Gdy paczka dotarła okazało się, że płyty są w stanie niedostatecznym, z kilku sztuk tylko dwie wczytują menu, a spody wyglądają jakby ktoś używał płyt jako podkładki pod kufel z piwem i otwieracz do butelek :P

gumislav

Loompy100, a to nie jest przypadkiem twój "były" szarak? Bo jeśli tak, to on był chyba w spoko stanie, więc może jednak warto?
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

loompy100

Tak miałem go przez chwile, ale sam kupiłem w zestawie z grami, a że mam już kilka Szaraków to poszło w świat. Konsola była ogólnie w dobrym stanie, oprócz zarysowania w prawym górnym rogu frontu obudowy. Z tym, że testowałem go z grami przez dwa dni i wszystko chodziło, ale sprzedającego na pewno nie polecam :)