[K] PSOne Slim SCPH-102

Zaczęty przez Chmielpiwny, Luty 04, 2018, 11:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Chmielpiwny

Cześć, poszukuję konsoli Sony Playstation - model: SCPH-102.

Optymalnym rozwiązaniem dla mnie jest konsola z dwoma dual shockami oraz kartą pamięci (oryginalną) i kablem SCART (nie mam już wolnych wejść chinch w TV) plus zasilacz. Idealnie byłoby, gdyby konsola nie była przerobiona, ale nie jest to warunek konieczny.

Rozważałem również zakup ekraniu do konsoli, ale patrząc na panujące na Allegro ceny chyba jednak zrezygnuje - wg mnie nie jest on warty więcej niż 300-350 PLN...

Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie, ale wysyłkę też biorę pod uwagę :)

foxe

ekraniki w cenie 350 tez sie trafiaja. a za 400 mozna kupic bez wiekszego problemu

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

Chmielpiwny

Masz na myśli nasz rodzimy serwis z aukcjami czy ogólnie?

Atr3ju

Jak nic nie kupisz to być może mógłbym sprzedać samą konsole nieprzerobioną, mam 2 sztuki które są dla mnie dawcami lasera ale z tego co widzę to za swojego żywota nigdy tych laserów nie zajade. Sam laser nie wiem obecnie w jakim jest stanie bo nie pamiętam, moge go tylko sprawdzić przekładając do przerobionej i sprawdzić czy demka przerywają czy nie.

Chmielpiwny

Dzięki Atr3ju jakby co to się odezwę, ale na chwilę obecną mam dwie poważne oferty :)

Chmielpiwny

Konsolka zakupiona - temat do zamknięcia - dziękuję za pomoc.