Steam Deck

Zaczęty przez Morricorne, Czerwiec 28, 2023, 11:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Morricorne

Jak wyżej kupię Steam deck w wersji 64GB dysk ssd i tak będę chciał wymienić własnoręcznie na minimum 250 GB.
Kupię do 1600/1700 zł.
Akurat czekam na wypłatę bo mam trochę zł odłożone to z wypłaty planuję dołożyć do tych 1700 zł maks i zakupić.
Interesuje mnie w pełni sprawna konsola z ładowarką i całą resztą najlepiej.
Steam Deck będzie mi służyć jako przenośna konsola w zastępstwie Switcha którego ostatnio sprzedałem. Chcę parę tytułów z GameCube i switcha ograć

JAPONIEC

Nowka 64 prosto od Steama za 1709 w letniej wyprzedaży

Morricorne

Cytat: JAPONIEC w Czerwiec 29, 2023, 23:10
Wiem właśnie widziałem wczoraj. I prawdopodobnie kupię. Bo ceny używek to jakiś ponury żart. Już wolę kupić po wypłacie. I odczekać te dwa tygodnie jak nówka z Holandii przyjedzie.

JAPONIEC

Cytat: Morricorne w Lipiec 01, 2023, 01:25
Wiem właśnie widziałem wczoraj. I prawdopodobnie kupię. Bo ceny używek to jakiś ponury żart. Już wolę kupić po wypłacie. I odczekać te dwa tygodnie jak nówka z Holandii przyjedzie.

Mi szła raptem pięć dni i to było za czasów kiedy sprzęt był gorący i każdy chciał go mieć. W zeszły weekend zmieniałem koledze stockowe 64gb na 256 - 5 minut roboty i 20 na wgranie systemu. Brać i się nie bać, super maszyna.

Morricorne

Cytat: JAPONIEC w Lipiec 01, 2023, 02:08
Cytat: Morricorne w Lipiec 01, 2023, 01:25

Mi szła raptem pięć dni i to było za czasów kiedy sprzęt był gorący i każdy chciał go mieć. W zeszły weekend zmieniałem koledze stockowe 64gb na 256 - 5 minut roboty i 20 na wgranie systemu. Brać i się nie bać, super maszyna.
No ja muszę kupić następcę switcha. Bo zostałem bez jakiejkolwiek konsoli. Teraz okazja jest bo przecena to tymbardziej. Dysk ssd 250 GB widziałem nawet za 50 parę złotych na lowcygier.
Mam tylko nadzieję że steam deck nie ma takich problemów z analogami jak Nintendo Switch. Dwa razy w switchu musiałem analogi sam wymieniać

Morricorne

Do zamknięcia. Steam deck kupiłem na wyprzedaży od Valve lekko tydzień temu. Teraz czekam na paczkę z Holandii