Sprzedam SCPH-9002

Zaczęty przez G-R-Z-E-C-H, Czerwiec 11, 2015, 17:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

G-R-Z-E-C-H

Sprzedam Szaraka z dwoma dualshock'ami i oryginalnym pudełkiem.
-model SCPH-9002, nieprzerobiony, w pełni sprawny
-pudełko w stanie dobrym, ale niestety ktoś pokleił je taśmą (boję się że zedrę ją razem z lakierem, więc nie ruszam)
-brak styropianowych wkładów
-kabel AC, oryginalny kabel antenowy są ok.
Cena powiedzmy...100zł ::)
Kontakt na priv lub mailowo.
Na dniach, jeśli nie wykażecie zainteresowania, wrzucę ogłoszenie na allegro.

szykaz

Hmm ja bym z chęcią kupił o ile konsolka jest w stanie kolekcjonerskim tzn. bez rysek.

G-R-Z-E-C-H

Z racji lepszego światła, jutro postaram się zrobić dokładne zdjęcia konsoli i umieszczę tutaj.

szykaz

Sam jak oceniasz stan konsoli?
Wizualnie - dużo rys?
Technicznie - sprawność lasera, portów, wyjść, itd.?

G-R-Z-E-C-H

Na pewno jest do wyczyszczenia. Jest trochę brudu, szczególnie w tych bocznych żeberkach.
Jeśli chodzi o rysy jest jedna widoczna na klapce, długości około 2cm. Poza nią innych nie widzę. Nie ma też żadnych pęknięć i innych ubytków plastiku. Naklejka na spodzie całą i zdrowa.
Porty i wyjścia działają bez zarzutu. Laser na tyle, ile udało mi się przetestować, również - odczytuje bez problemu oryginalne płyty, bez jakiegokolwiek kombinowania z obracaniem konsoli na bok.

Ogólnie nie dam jej 10/10, ale na pewno silne 8,5 (po wyczyszczeniu 9,5 ;))
Jeśli chodzi o pady, oba działają, ale jeden jest nieco pożółknięty (ten po lewej na zdjęciu). Drugi wygląda pięknie, ale też ma drobny mankament - grzybki są wyrobione i mają luzy, aczkolwiek są sprawne. Może to jednak być upierdliwe przy sterowaniu za pomocą analogu.

Jeśli masz jakieś dalsze pytania, chętnie odpowiem.
Pewnie do Krakowa masz daleko, żeby samemu obejrzeć?

G-R-Z-E-C-H

Pozwoliłem sobie wyczyścić szaraka do sesji zdjęciowej - myślę, że teraz jego kondycja wizualna jest widoczna jak na dłoni

Janusz

Ładna sztuka :) Jak tu nie zejdzie to ktoś na allegro na pewno łyknie.

szykaz

Ogólnie ładna sztuka, dwie ryski zauważyłem, ale to po tylu latach nic dziwnego.
Ja do Krakowa mam 40km więc niedaleko, ale po samego PSXa nie opłaca mi się auta gonić.
Sprzedajesz tylko w zestawie?

G-R-Z-E-C-H

Chcę sprzedać całość, więc tak.
Jeśli jesteś zainteresowany, moglibyśmy umówić się w połowie drogi - 20km to już nie 40 ;)

szykaz

Spoko, z tym, ze akurat pady mi nie sa potrzebne, bo mam nadmiar. Gdybyś chciał sprzedać zestaw bez Duali to mozemy dobic targu.

G-R-Z-E-C-H

Wczoraj wystawiłem konsolę na allegro...dwóch godzin nie była na rynku, a uzyskana cena jest wyższa niż tutaj :)
Tym samym temat do zamknięcia.

Janusz

Tak myślałem, dobrą cenę dałeś.

Temat zamykam.