[S] Paaaaaaanie! Bierz Pan te Gry!

Zaczęty przez LittleSerpent, Lipiec 28, 2024, 11:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

LittleSerpent

Witam, to już ostatnia partia segowskich ostatków, drogi kontrahnecie, ale jak to mówią last bo not least. Dwa pierwsze rzędy od góry to komplety w bardzo dobrej jak na swój staż kondycji. Dolny rząd, też stan bardzo zadowalajacy ale brak manuali. Następnie Fatal Fury wygląda jakby przeszedł wiele za swoje kadencji, a Shaq Fu ma pudełko do wymiany. Nie rozdrabniam się już z wystawianiem osobno, może ktoś będzie zainteresowany całością. Pobuszowałem trochę po ebayu i komplety z manualami zaczynają się od nie powiem nawet ile, bo zbrodnia jest rządać tyle za gry video (osobista opinia), ale Animaniacy czy Pocahontas to z pewnością nie jest wydatek 100 polskich zlotych, a zdecydowanie wyższej kwoty, więc 500 zeta (plus wysyłka) za całość jest uczciwym a nawet okazyjnym postawieniem sprawy. Na ten moment nie wrzucałem na Alle czy Olx, może ktoś będzie chciał wziąć od sztycha.

Lista gierek (oczywiście wszystkie tytuły w pełni sprawne i sprawdzone przed wystawieniem):

1. Pocahontas
2. Fifa 95
3. Super Hang On
4. Virtua Racing
5. Sonic 3D Blast
6. Animaniacs
7. Primal Rage
8. Sonic the Hedgehog 2
9. Sonic the HedgeHog 1
10. Mortal Kombat 1
11. Jurassic Park
12. Fatal Fury 1
13. Shaq Fu

Oczywiście na prośbę ewentualnych zainteresowanych mogę wrzucić więcej zdjęć.

JAPONIEC

A wezmę bo SMD rozpala moje serduszko. Machnij jeszcze dla formalności grupową fotkę środka, żebym wiedział w co się pakuje.
Rozliczyć się mogę żywą gotówą albo barterek za coś z mojego sklepiku.

makumator

Konkret towar w super cenie. Gratuluję obu stronom , pluje w lustro że zaspałem ;)

LittleSerpent

Siema, dzięki za zainteresowanie. Do dwóch godzin ogarnę fotki. Stawiam na rzetelność, więc zależy mi żeby każdy potencjalny kupujący był w 100% poinformowany co bierze. Zrobiłem ponowny rekonensans i kilka rzeczy wypada zweryfikować np stan naklejki na karcie do 3D Blasta. Generalnie jednak stan jest taki jak wstępnie podałem. Manuale maja zagiete rogi itp ale nie brakuje stron, nie wypadają itp. Dla mnie to stan dobry jak na rocznik gierek.

Pinger, najchętniej bym wszystkie gierki wymieniłem na gierki od ciebie, ale Allegro Pay nie śpi  ;D raz na miesiąc pyta o ratę np za 4 japońskie tytuły na Saturna  ;D , które ostatnio "nabyłem", więc jeśli się dogadamy to może wezmę coś np do 100 zeta, bo gótówka potrzebna na walkę o spłatę innych zaległosci za gierki jak pojebana  ;D

JAPONIEC

Nie ma problemu, bilety NBP również posiadam więc z przyjemnością ureguluje całość, a po giereczki wrócisz w przyszłości :)) podrzuć na PM foteczke i numer konta/telefonu pod blika, a ja zrewanżuję się danymi do wysyłki

Mcin

Cytat: makumator w Lipiec 28, 2024, 12:50
Konkret towar w super cenie. Gratuluję obu stronom , pluje w lustro że zaspałem ;)

no cóż, w tej barnży to trzeba mieć refleks jak na wojnie albo się ginie. też bym chciał taki zestaw.
Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

LittleSerpent

Foty. Zwróciłem szczególną uwagę na nadwątlone duchem czasu karty lub same naklejki na kartach Soniców i Fatal Fury. Co jeszcze? Niektóre pudełka mają usunięte te zawieszki na górze (chyba że niektóre w ogóle ich nie miały - nie jestem specem) charakterystyczne dla smd/genesis na zachodzie. Nie jestem pierwszym właścicielem, więc to nie moja robota. Nieszczęsna pierwsza część przygód braci Bogard oraz ich kumpla Joe'go, ma też chyba nieoryginalne pudełko, bo nie widzę na nim żadnego logo Segi, EA czy innego Akklaimu.

JAPONIEC

Jest git, podpinam mojego SMD z kablem RGB i czekam na pakę, podrzuć namiary na przelew.
Zawieszki ktoś pewnie usunął - niby głupota ale ja ze swoimi zbiorami zrobiłem to samo, żeby móc komfortowo układać po dwa rządki na półce. Czy żałuję? Nie.

psmaniac

Cytat: LittleSerpent w Lipiec 28, 2024, 11:24Witam, to już ostatnia partia segowskich ostatków, drogi kontrahnecie, ale jak to mówią last bo not least.

Słabiutko to wyceniłeś. Samo Pocahontas 400 zł .
===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================

LittleSerpent

Cytat: psmaniac w Sierpień 01, 2024, 18:12Pobuszowałem trochę po ebayu i komplety z manualami zaczynają się od nie powiem nawet ile, bo zbrodnia jest rządać tyle za gry video (osobista opinia), ale Animaniacy czy Pocahontas to z pewnością nie jest wydatek 100 polskich zlotych, a zdecydowanie wyższej kwoty, więc 500 zeta (plus wysyłka) za całość jest uczciwym a nawet okazyjnym postawieniem sprawy.

"Pobuszowałem trochę po ebayu i komplety z manualami zaczynają się od nie powiem nawet ile, bo zbrodnia jest rządać tyle za gry video (osobista opinia), ale Animaniacy czy Pocahontas to z pewnością nie jest wydatek 100 polskich zlotych, a zdecydowanie wyższej kwoty, więc 500 zeta (plus wysyłka) za całość jest uczciwym, a nawet OKAZYJNYM postawieniem sprawy."

W związku z czym tym bardziej gratuluję szczęśliwemu nabywcy.

hankie

Jeden chciał w miarę szybko sprzedać całość - sprzedał.
Drugi po ładnych zdjęciach zaakceptował stan cartów - cena atrakcyjna - kupił.

I Panowie zadowoleni :) Pięknie - a temacik archiwizuję.