[S] SCPH-1002 z klasycznym białym padem Sony

Zaczęty przez gumislav, Listopad 20, 2015, 11:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

gumislav

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

nwc

gumislav

U mnie tylko dobre ceny  ;)
Mam nadzieję, że moje gry z aukcji też się sprzedadzą. Gry, które wystawiłem w pakiecie były tak tanie, że kupił je handlarz po niewielkim upuście. Niedługo wystawię jeszcze przerobione 9002, co prawda z nieoryginalnym padem (ale nieużywanym) i nieoryginalną memorką, ale cena też będzie wystrzałowa.
Pamiętam, że ty też mi kiedyś przedałeś gry po bardzo dobrych cenach. Do dziś jak na nie patrzę to się cieszę z naszego dilu  :) W związku z tym i ja sprzedaję tak samo. Tyle narzekam, że wszystko drogie. Jakbym miał sam tak sprzewdawać to coś by było nie tak.

RemO

A ja już od dłuższego czasu poluje na białego pada........jakbym wiedział trochę wcześniej pewnie byśmy się dogadali :P

masz może jeszcze takiego ?

gumislav

Niestety, nie posiadam. No szkoda - nie wiedziałem, że szukasz. Dlatego warto zamieszczać u nas ogłoszenia o chęci zakupu czegoś. Ja czytam wszystkie.
Często jestem na giełdzie w Poznaniu, raz na jakiś czas przeszukuję na OLX oferty z pobliskich miejscowości. Czasem trafia mi się coś fajnego przypadkiem. Np. ta konsola, pad i jeszcze kilka gadżetów do niej to była wymiana za niechciane książki.

RemO

ja najbliżej mam do Gdańska (około 50 km) ale z powodu studiów i pracy nie mam za bardzo czasu i pieniędzy (spłacanie studiów, telefonu, PS4 przy najniższej krajowej ledwo zaoszczędzam na coś). Czasem też przeglądam OLX w pobliżu mojej miejscowości, ale rzadko kiedy znajduję coś interesującego...

może w wakacje jak skończę studia, trochę zaoszczędzę i w końcu zaszaleje na jarmarku dominikańskim :D (w zeszłym roku kupiłem cyfrowego pada za 15zł, po wyczyszczeniu wygląda jak nowy (przed rozkręceniem miał plombę)