[S] PSX Scph 7502 + Xplorer FX

Zaczęty przez alf, Czerwiec 17, 2018, 13:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

alf

Sprzedam nastepujący zestaw składający się z:

1. Konsola PSX Scph 7502 przerobiona modchipem, laser w bdb stanie (czyta wszystko)
2. Pad Dual Shock (stan średni - możliwe pożółknięcia i ciężko chodzące przyciski, poza tym okey)
3. Kabel zasilający
4. Kabel RGB (tv sam przełącza się na SCART input więc jest to true rgb). Kabel lekko buczy gdy jest cisza w grze, może to wynikać z faktu że przy wtyczce był naprawiany taśmą klejącą więc ktoś go kiedyś poprawiał.
5. Oryginalny kabel kompozytowy SONY AV.
6. Moduł Xplorer FX w oryginalnym pudełku (brak wytłoczek). Moduł jest całkowicie sprawny i umozliwia m.in uruchamianie kodów do gier lub przeglądanie zawartości audio / video płyt. Wydaje mi się że można też na niego kopiować sejvy z karty pamięci aby ją odciążyć.
7. Książeczka z kodami do gier (6001 playstation cheats).
8. Karta pamieci (zamiennik).
9. Mogę dorzucić 3 płyty z dowolnie wybranymi grami aby mozna było przetestować przeróbkę (i mieć w co grać na początek).
10. Telewizor widoczny na zdjęciu mogę dodać za free dla kogoś kto zdecyduje się na odbiór osobisty.

Cena: 130 PLN

alf

Xplorer FX sprzedany.

Została cała reszta. Dla strefowiczów super cena: 60 PLN.

Janusz

Laser ma tackę całą? Jak tak to biorę i konsolę. ;)

alf

Heyka, wydaje mi sie ze tacka była cała (brak ubytków). Konsola leży aktualnie w moim "drugim domu" i najszybciej będę mógł to sprawdzić dopiero w środę.

Janusz

To póki co się wstrzymam, ale w tej cenie warto brać jak ktoś chętny bo tyle sam laser kosztuje i to zamiennik. ?

Don

Jestem chętny jeśli Bodzio się wstrzymuje

Janusz

alf

Bodzio zrezygnował, miedzyczasie zarezerwował adikropkaer. Jeżeli adikropkaer zrezygnuje to nastepny w kolejce jest Don.

alf