[S] PS4 500 Million Edition

Zaczęty przez Janusz, Wrzesień 04, 2018, 15:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Dziwnym trafem oprócz mojej i sztuki którą odstąpiłem @meresowi trafiła do mnie jeszcze jedna PS4 500 Million Edition. Miałem nie odbierać, ale pomyślałem, że ktoś ze stałych Strefowiczów może jeszcze przegapił okazję i przygarnie. Jak nie to pójdzie na allegro. Cena 2300zł z wliczoną wysyłką, na odzew czekam do jutra. Tradycyjnie Patroni mają pierwszeństwo zakupu jeżeli pojawi się więcej ofert. Zdjęć nie wrzucam bo sztuka nowa, nawet nie rozpakowana, gwarancja MediaMarkt.

hanafuda_captain

Cześć. Nietypowy temat jak na pierwszy post na Strefie, ale kiedyś trzeba zacząć. Śledzę wasze forum i regularnie zaglądam na główną już od około roku ale dotąd nie zdecydowałem się zarejestrować. Dziś zadziałał dodatkowy czynnik motywujący i postanowilem założyć konto i napisać. Byłbym bardzo zainteresowany konsolą, jeśli nie znajdzie się chętny o wyższym priorytecie to z chęcią ją od Ciebie odkupię.

foxe

Jakbyś był wstanie poczekać do piątku to jestem chętny. Jak pisałem kurier zgubił moją sztukę z amazona a saturn się nie odzywa chociaż zamówienia jeszcze nie anulowali.
Myslę, że do końca tygodnia rozwiążę się sprawa ze sztuką z amazona.

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

Janusz

@hanafuda_captain zobaczymy, bo tak jak napisałem odebrałem to w sumie tylko po to, żeby ewentualnie ktoś znajomy ze Strefy skorzystał, bo wiem że jeszcze byli chętny, a nie żeby kupować i sprzedawać od razu. 

@foxe wolałbym się tego jak najszybciej pozbyć, ale w razie jakby nikt się nie zdecydował ze znajomych/patronów to mogę Ci przetrzymać do piątku.

master_chief

Witam,
szukałem tej konsolki tyle czasu a tu proszę :)
Czy jest możliwość zakupu od ręki?
Praktycznie jutro by można wysyłkę zrobić.
3xPS2 Slim, 2xPS3 Slim, PS4 CUH-1216, 1xPS Vita, 2xWii, WiiU, Gamecube, 3DS, Xbox 360 Halo 4 Edition

foxe

jeśli o mnie chodzi to czekam na informacje od amazona czy znaleźli paczkę czy zwrócą kasę bo też nie potrzebuję dwóch a szkoda znowu potem wysyłać

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

hanafuda_captain

Rozumiem, że to trochę niegrzeczne pojawiać się znikąd i zgłaszać chęć kupna czegoś co w zamyśle miało trafić do zaufanego forumowicza, szczególnie, że w internecie nie brakuje ofert sprzedaży tych konsol. Ale po pierwsze nie ukrywam, że cena którą zaproponowałeś jest atrakcyjna, po drugie nie chcę dawać zarobić cwanym ,,biznesmenom" z allegro, po trzecie wolałbym odkupić egzemplarz z pewnego źródła, od kogoś kto nie jest dla mnie anonimowy i konsola dotrze do mnie rzeczywiście w stanie jak ze sklepu. Jeśli sytuacja ze sztuką zamówioną przez @foxe rozwiąże się pomyślnie i nikt inny się nie zgłosi to ja jestem oczywiście wciąż zainteresowany.

Stall

Co to, wypracowanie na konkurs pt. "Dlaczego zasługuję na konsolę"? :D

psmaniac

Jak Patroni się rozmyslą, to przelewam eurusy na mBank i biere Panie  ;)
===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================

Janusz

Nie spodziewałem się w sumie takiego zainteresowania, poczekam do piątku na info od @foxe i dam znać.

SPRZEDANE sztuka idzie do @fixxxera1 :)