[S] Gry PSP - mój zbiór /ceny ludzkie, zadbane

Zaczęty przez hankie, Styczeń 06, 2026, 00:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

hankie

Hej,

pierwsza część na sprzedaż, może niewybitnych, ale działających gier PSP w ogólnie przynajmniej dobrym, bardzo dobrym stanie.

Jeśli coś inaczej, podaję uwagach.
> Chcesz dopytać? Dopytaj. Po godzinach pracy mogę strzelić bardziej dokładną fotkę jakiegoś elementu.
Wszystkie gry działają na mojej stareńkiej FATce, przed wysyłką odpalam dla pewności.

Ceny obowiązują tutaj, wysłka inpostem, pakuję solidnie, moim idolem Alf.

MotoGP                                              UCES00373/P   20
PES Pro Evlution Soccer 2008              ULES00880           15 (ta gra była w rękach Alfa!)
Medal of Honor: Heroes 2                          ULES00955/P   20

Osobny post:
Breath of Fire 3                                           ULES00193   170

A fotki tutaj:
[link]https://imgur.com/a/xp4WGOV[/link]

W zasadzie handheldowe granie u mnie teraz nie istnieje, na razie środki sobie ze sprzedaży odłożę, w razie chcicy mam Vitolda - więc powoli wyprzedaję zbiór PSP.

Zapraszam choć do przejrzenia;)

JBSuper

Wstępnie jestem chętny na NFS Shifta. Przetrzymasz go dla mnie do wypłaty? :)

hankie

Cytat: JBSuper w Styczeń 07, 2026, 19:05Wstępnie jestem chętny na NFS Shifta. Przetrzymasz go dla mnie do wypłaty? :)
15ego?;) Spokoluz.

Panie, a może inne tanioszki w ramach jednej wysyłki? Mam nadzieję, że ceny są rozsądne.

JBSuper

Widzę, że to na razie pierwszy part. Jakbyś miał więcej rzeczy, to można poczekać i wtedy podejmę decyzję. Na tę chwilę tylko Shift ;)

hankie

Cytat: JBSuper w Styczeń 07, 2026, 21:09Widzę, że to na razie pierwszy part. Jakbyś miał więcej rzeczy, to można poczekać i wtedy podejmę decyzję. Na tę chwilę tylko Shift ;)
OK - zupdate'owałem.

Jest lista i fotki wszystkich kompletnych gierek na PSPw ofercie.

JBSuper

Dobrze Panie @hankie, w takim razie oprócz Shifta dobieram także GTA LCS i na tym moja wishlista się kończy. Termin przechowania bez zmian. Na privie się dogadamy z transakcją ;)

hankie

Cytat: JBSuper w Styczeń 08, 2026, 08:19Dobrze Panie @hankie, w takim razie oprócz Shifta dobieram także GTA LCS i na tym moja wishlista się kończy. Termin przechowania bez zmian. Na privie się dogadamy z transakcją ;)
Jasne, zaczynam solidne pakowanie!

hankie

Update:
PaRappa i Resistance już brak.

Update 2:
Killzone, Assasin i Ridge Racer - sprzedane, aktualizacja listy.

mała korekta cen, myślę, że tymbardziej mogą one być akceptowalne  ;)

Kto wie, może potem sprzedam PS4, dozbieram i hmm, kupię PS5? :D

Update 3
Z ww listy, zaaktualziowano - zostały już tylko 3 gierki (Breath of Fire 3 w osobnym poście).

Update 4:
Cóż, poszło - zamykam!