[S] Gry na PlayStation 2

Zaczęty przez alf, Wrzesień 14, 2019, 19:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

alf

Sprzedam następujące tytuły na PlayStation 2. Wszystkie gry są europejskie (PAL), kompletne i po angielsku (chyba, że zaznaczyłem przy konkretnej grze inny język, np. polski). Gry są w stanie conajmniej dobrym (płyta nosi ślady użytkowania w postaci naprawdę drobnych, płytkich rysek) lub bardzo dobrym (płyta niemalże zupełnie bez rys). Jeżeli jakaś gra ma wadę lub jest w stanie poniżej dobrego to jest to przy niej zaznaczone w postaci dodatkowego opisu. Pudełka mogą mieć ślady użytkowania w postaci drobnych obtarć, rys czy plamek. Gry są używane, nie jestem ich pierwszym właścicielem.

9. Alone in The Dark
Cena: 19 PLN.
Zdjęcia:

11. Harry Potter and The Chamber of Secrets
Cena: 20 PLN.
Zdjęcia:

12. Harry Potter i Wiezien Azkabanu (w pełni po polsku).
Gra w stanie niemalże idealnym.
Cena: 45 PLN. 39 PLN
Zdjęcia:

14. Primal
Cena: 15 PLN.
Zdjęcia:

15. Buzz! Pop Quiz (gra w pełni po polsku)
Cena: 45 PLN. 35 PLN
Zdjęcia:

16. Ghost Hunter
Gra ma uszkodzony róg pudełka (widoczne na zdjęciu). Ogólnie pudełko ma widoczne ślady zużycia.
Gra jest z dystrybucji m.in. na Polskę (instrukcja i napisy z tyłu okładki mają m.in. polski język).
Cena: 19 PLN.
Zdjęcia:

18. Kingdom Hearts 2 (platinum).
Płytka ma kilka widocznych rys.
Cena: 15 PLN.
Zdjęcia:

foxe

poproszę Harrego z kamieniem, ostatni bo kolekcji Pl wydań HP

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

alf

UPDATE:
1. SH4 i Haunting Ground sprzedane, polecą do Hoipolloi.

foxe czy przeczytałeś dobrze opis HP kamien filozoficzny ? tylko okładka i instrukcja są po polsku.

Kubaaaa

Aż sprawdzę w domu z ciekawości moja kopie HP  :o ale wydaje mi się że jeśli był wybór języka to były polskie napisy.

Edit. Sprawdziłem u siebie na 2 kopiach ;) Numer na płycie zgodny z pudełkiem, w obu wybór napisy Ang/Czech/Pol, dubbing ang

alf

Dobrze wiedzieć. A napis na płycie masz "Kamien Filozoficzny" czy "Philosophers Stone" ?
Czy możesz też dokładnie podać nr na płycie i pudełku ? (SLES ???)

alf

To zupełnie jak u mnie.
Masz tylko te 3 jezyki do wyboru ? Mi sie wydawalo ze ja miałem więcej ale żaden nie był polski. Możliwe, że ustawienia konsoli mają coś do tego ?

Kubaaaa

Yep tylko 3. W przyszłym tygodniu powinna mi przyjść kolejna kopia to zobaczymy jak tam bedzie.

alf

Wydawało mi się, że istnieje jeszcze wersja która ma na płycie po polsku napisane "Kamien Filozoficzny". Nie wiem czy nie widziałem tego u Yukiego.

Kubaaaa

A tego to już nie wiem niestety :) Miałem 4 kopie i każda z nich wyglądała dokładnie tak samo, tj. numer + angielski napis + 3 języki do wyboru.

Hoipolloi

Tak samo jest w przypadku Harry Potter i Książę Półkrwi - instrukcja i okładka po polsku wraz z jakimiś innymi językami, a na płycie jest napis Half Blood Prince z kolei. Z tym, że gra ma dubbing polski, więc kij wie jak oni robili te gry :P
Szukam Konsolowe Kompendium 1, 2, 3 wydane przez Neo+.
Szukam gier na PS1 i PS2:
https://bit.ly/2y3FN7b

Manifesto

Alfie, czy oferty nadal są aktualne? Jeśli tak, to czy mógłbyś opisać stan płytek Project Zero 3 oraz Clock Tower? Rozumiem, że są kompletne, z instrukcjami?

edit - o Silent Hill 3 również chcę zapytać (stan płytki)

alf

SH3 stan plytki idealny (lustro). Wszystko jest kompletne, stan jest rozny jezeli chodzi o plyty, ale powiem tak - conajmniej dobry jest zawsze. Jezeli cos jest zniszczone to podkreslam to w opisie. W innym przypadku jest conajmniej dobre.

SH3 juz niestety spakowany i wyruszy jutro do Keitaro.

Sprawdze dla Ciebie Mani konkretnie stan tych tytulow, co by wiedziec czy sa dobre czy idealne  C:-)

alf

UPDATE:
1. Obniżka cen!
2. SH3 sprzedane, Project Zero 3 i Clock Tower zarezerwowane dla Manifesto.

alf

UPDATE:
1. Dochodzi Harry Potter i Kamien Filozoficzny w pełnej polskiej wersji językowej (gra - napisy, instrukcja, informacje na pudełku) na PlayStation 2.
2. SH2 sprzedane, Clock Tower 3 i Project Zero 3 sprzedane.