Kilka fantów

Zaczęty przez psmaniac, Grudzień 05, 2020, 20:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

psmaniac

1.Arcade sticków mam już 8  :o  w tym ASCII dwa. Więc jednego się pozbędę  :)

https://allegro.pl/oferta/ps2-ascii-stick-justice-slph-00083-unikat-10228350205

4. Arcade stick. Zmodowany osobiście przeze mnie. Gałka Seimitsu  L-32, 8 guzików Sanwa. Kompatybilny z Ps3, X360,Odroid ,Rpi 3 oraz Rpi4 z Retropie i PC. 200 zł

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Janusz

Skąd Ty te kable bierzesz? :) Gdybym nie wziął ostatnio to bym się skusił na ten pierwszy, ale nie chce podbierać komuś, komu się pewnie bardziej przydadzą. Zobaczymy kto wpadnie tu po niego pierwszy ;)

hankie

Taki prywatny zapas ori RGB kabli chyba robił. A cena taka, że jakbym miał zamiar to bez wahania :)

psmaniac

Cytat: Bodzio w Grudzień 05, 2020, 20:44Skąd Ty te kable bierzesz? :) Gdybym nie wziął ostatnio to bym się skusił na ten pierwszy, ale nie chce podbierać komuś, komu się pewnie bardziej przydadzą. Zobaczymy kto wpadnie tu po niego pierwszy
Cytat: hankie w Grudzień 05, 2020, 23:55Taki prywatny zapas ori RGB kabli chyba robił. A cena taka, że jakbym miał zamiar to bez wahania

Cały cwancyk jest w tym, że niemiaszki nie odróżniają, albo maja gdzieś markowe kabelki rgb.  :D  Często mi się trafiają jak zawijam jakieś graty do naprawy w zestawach  O0

mariusz391

Może maniakiem kablowym nie jestem, ale jednak tyle opinii co się nasłuchałem na temat oryginalnych kabli na tle ich chińskich odpowiedników że autentycznie za taką cenę chcę to sprawdzić na żywo
Jeśli jest możliwość rezerwuję tego za 130 zł i piszę PW ;)

Andrew

w tym 2 to jest tylko guma uszkodzona? masz jeszcze jakiś w lepszym stanie?
--
PlayStation 1 | SCPH-9002
PlayStation 2 | SCPH-30004
PlayStation 2 | SCPH-50004
PlayStation 2 | SCPH-70004a
PlayStation 2 | SCPH-70004b
PlayStation 3 | CECH-2504b
PlayStation 4 | CUH-1116A

psmaniac

psmaniac

UPDATE

Dorzuciłem GBS-a w pierwszym poście.

Damian

Cytat: psmaniac w Grudzień 06, 2020, 00:28
Cytat: Bodzio w Grudzień 05, 2020, 20:44Skąd Ty te kable bierzesz? :) Gdybym nie wziął ostatnio to bym się skusił na ten pierwszy, ale nie chce podbierać komuś, komu się pewnie bardziej przydadzą. Zobaczymy kto wpadnie tu po niego pierwszy
Cytat: hankie w Grudzień 05, 2020, 23:55Taki prywatny zapas ori RGB kabli chyba robił. A cena taka, że jakbym miał zamiar to bez wahania

Cały cwancyk jest w tym, że niemiaszki nie odróżniają, albo maja gdzieś markowe kabelki rgb.  :D  Często mi się trafiają jak zawijam jakieś graty do naprawy w zestawach  O0

Kabel do PS2 nie trafił się nigdzie?

hankie

Ja z kolei kupiłbym kabel komponent do Xboxa Classic ;) taki lepszy od total chinola, może masz w zbiorach?

psmaniac

Cytat: Damian w Grudzień 08, 2020, 18:35Kabel do PS2 nie trafił się nigdzie?
Ciężko trafić. Mało popularny był w europie. Kiedyś ustrzeliłem raz .

Cytat: hankie w Grudzień 08, 2020, 19:01Ja z kolei kupiłbym kabel komponent do Xboxa Classic ;) taki lepszy od total chinola, może masz w zbiorach?

Tez ciężko trafić oryginał. Mam jednego w kolekcji, ale między nim a konwerterem który zmontowałem oraz między skręconym z kabla od component x360 nie ma różnicy w odbiorze.

bms

Cytat: hankie w Grudzień 08, 2020, 19:01
Ja z kolei kupiłbym kabel komponent do Xboxa Classic ;) taki lepszy od total chinola, może masz w zbiorach?
Kup do 360 za grosze i zamień wtyczkę. Mam taki. Fajna, miękka izolacja i brak zakłóceń. Jak ktoś ma większą wprawę, to można audio optykiem wyizolować dodatkowo.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

psmaniac

Będę się pozbywał kilku Xklocków  ;) Na pierwszy ogień jeden z LCD  ;)

https://allegro.pl/oferta/xbox-chip-lcd-hdmi-dysk-200gb-10078775060

mariusz391

Szkoda że tego Xboxa sprzedajesz z tym konwerterem do HDMI, bo pewnie sam bym od ciebie go odkupił jako że jak wspominałem do lutowania mam dwie lewe ręce :P

psmaniac

Cytat: mariusz391 w Styczeń 08, 2021, 10:40Szkoda że tego Xboxa sprzedajesz z tym konwerterem do HDMI, bo pewnie sam bym od ciebie go odkupił jako że jak wspominałem do lutowania mam dwie lewe ręce

Ja dołączam konwerter do zestawu, bo mi zostały dwa moduły z kiedyś i zmajstrowałem. Xbox sie lepiej sprzeda.  Musze się w końcu pozbyć tej palety. :D
Tak osobno mi się nie opłaca/nie chce tego skręcać. Wszystko kupuję tutaj w DE i ceny są o wiele większe niż w PL. Taki moduł to: zakup wii2hdmi, oryginalnego kabelka do xboxa dla wtyku, klej na gorąco, lutowanie, czas.