[K] SPX SCPH 7502

Zaczęty przez szczupi26, Wrzesień 21, 2024, 19:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

szczupi26

Jak w temacie. Kupię w/w model konsoli w pełnym boxie, styropiany, wkładki kartonowe, demo disc itd. Stan minimum bdb.Kontakt PW/GG 754117/697050582.Dojadę na terenie całej polski.

szczupi26

Podbijam, z chęcią nabędę również box z modelem SCPH 5552 Value Pack

szczupi26

Podbijam, cena jest sprawą drugorzędną, przy odpowiednio zadbanym zestawie podjadę z ustaloną kwotą w dowolne miejsce w kraju.

xzer0

Kup lot Rayaner i w UK sobie znajdź coś na Gumtree. Ja sobie w zeszłym roku sprowadziłem 7500 z pudłem wytloczkami instrukcjami + 11 gier oryginalnych za 50 funtów. Starsza pani dom sprzątała i powiedziała że chyba sprawne bo syn grał ostatnio w latach 90. Okolice Portsmouth.

alf

@xzer0 może odsprzedaj mu te konsolke. Majstrowi takie pudełka kolekcjonerskie nie potrzebne przecież.

xzer0

Jak sprzedam będę żałował i raczej nigdy już nie przytrafi mi się taki psx.

Trzyzet

Cytat: xzer0 w Wrzesień 28, 2024, 19:34
Kup lot Rayaner i w UK sobie znajdź coś na Gumtree. Ja sobie w zeszłym roku sprowadziłem 7500 z pudłem wytloczkami instrukcjami + 11 gier oryginalnych za 50 funtów. Starsza pani dom sprzątała i powiedziała że chyba sprawne bo syn grał ostatnio w latach 90. Okolice Portsmouth.

Podobnie tylko znalazłem model 1002 z trzema grami. Masakra co jeszcze ludzie po schowkach trzymają.

cinek

Nasze dzieci też to będą za grosze wystawiać. ;) Moda na retro umrze razem z naszym pokoleniem.

zenq

moje dzieci graja na psx, wiec mam nadzieje, ze nutka nostalgii w tym temacie u nich zostanie :)

szczupi26

Cytat: xzer0 w Wrzesień 28, 2024, 19:34Kup lot Rayaner i w UK sobie znajdź coś na Gumtree. Ja sobie w zeszłym roku sprowadziłem 7500 z pudłem wytloczkami instrukcjami + 11 gier oryginalnych za 50 funtów. Starsza pani dom sprzątała i powiedziała że chyba sprawne bo syn grał ostatnio w latach 90. Okolice Portsmouth.
Czas, czas i jeszcze raz czas. Jeśli ktoś może sobie pozwolić na taki wyjazd to fajnie, ja nie mogę, dlatego moja oferta ogranicza się do polski i maksymalnie jednego dnia przeznaczonego na dojazd do sprzedającego i powrót.

szczupi26

szczupi26

Do listy życzeń dorzucam - Gamecube full box kolor fioletowy (preferowany) wszystko co dał producent. Lokalizacja PL, dojadę, cena do indywidualnego ustalenia.

Yuki

Z takich full kompletów jakbyś szukał to mam DC, N64, PS2, PS3, PS4 Limitowane GoW i Batman, PSP, 2DS, DS, NDS Limitowane i Zwykłe, NES, Atari 65XE, X360, Nokia N-Gage, Retron 5, PSVita OLED, PSTV, Sega Saturn, Switche, PS5 itp itd. Gacka mam pudełka ale bez wtłoczek. Byłes juz u mnie więc na miejscu do dogadania jak co.

szczupi26

Tak i kusiłeś kolego ........ ojjj kusiłeś  ;D .Dzięki za info z pewnością pomyślę.

szczupi26