Do Zamknięcia

Zaczęty przez uMMo001, Styczeń 09, 2020, 17:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

uMMo001

Wszystko zakupione - do zamknięcia

SALADYN

Mam zasilacz ale zamiennik. Kupiłem go lata temu do gołej konsoli ale w sumie nigdy go nie używałem. Daj znać jesli jesteś zainteresowany to sprawdzę czy jeszcze mi gdzieś leży.

uMMo001

Jasne, ze jestem zainteresowany. Sprawdz jak bedziesz mial chwilke i daj znac :)

SALADYN

Tak to to wygląda. Przetestuje go w weekend.

LittleSerpent

Posiadam dwa oryginalne zasilacze do GC, jeden mi zbędny, więc mogę opchnąć jeśli jesteś zainteresowany.

SALADYN

Ile tak mniej więcej byłby wart oryginalny zasilacz do GC ? Chciałbym się tego hinola pozbyć a nie wiem ile za niego śpiewać.

uMMo001

Jezeli mialbym wybierac, to wolalbym oryginal. Ale jezeli cena bedzie jakos znacznie wieksza od zamiennika, to meh, przeboleje haha

LittleSerpent

Nie siedzę zbytnio w cenach akcesoriów. Na Allepoco? nie widzę żadnych sztuk, na ebayu cena koło pięciu dyszek, ale drugie tyle za wysyłkę. Czekam na propozycje.

uMMo001

Moglbym zaplacic 60 zl, gdybys wystawil ze smartem na alle : p.

LittleSerpent

Rozumiem, że Smart to ta opcja gdzie Allegro pokrywa koszty przesyłki, tak? Ok nie ma problemu. Z tym, że może najpierw strzelę kilka fotek tego zasilacza, żebyś wiedział co ewentualnie kupujesz. Postaram się to dzisiaj ogarnąć, a jeśli będziesz zainteresowany to jutro wystawię opcję kup teraz i dam ci znać ;D

LittleSerpent

Oblukałem dokładnie oba egzemplarze i muszę donieść, że obydwa mają w jednym miejscu nadwątlone, co jednak nie wpływa w żadnym stopniu na ich działanie ( nic nie przerywa podczas gry itp). Newralgicznie miejsca są obklejone taśmą klejącą.

Pierwszy"

Drugi:

uMMo001

Pierwszy wydaję się porządniejszy, choć ukrywać nie będę, mimo iż nie ma problemu z działaniem - uszkodzenie jest, i średnio mi się to podoba. W takim razie 60 zł dać nie jestem wstanie. Powiedz mi teraz ty, za ile byś oddał go :P

LittleSerpent

Z racji tego feleru cena sporo zjedzie. Sądziłem, że jeden z tych dwóch ma kabel w stanie idealnym, ale tak nie jest. 40-45?

uMMo001

LittleSerpent

Spoko, tylko na jakiej zasadzie działa ten smart? Ma tylko zaznaczyć opcję "smart" przy wystawianiu przedmiotu czy muszę opłacić jakiś abonament? Bo jeśli to drugie to mi się nie opłaca.