Do usuniecia

Zaczęty przez Yuki, Styczeń 31, 2022, 17:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yuki

.

Quake96

Aż mnie kusi zapytać - skąd 15zł za paczkomat? Zwykle allegro inpost kosztuje 8,99, nawet standardowa wysyłka paczkomatem jest nieco tańsza.

Yuki

.

zenq

Nie musisz oplacac smarta, aby udostepniac wysylki ze smartem. To kwestia wybrania odpowiednich form przesyłki i dobrych komentarzy.
A tym bardziej nie musisz miec smarta, zeby udostepniac paczkomat za 8.99 w kazdej grupie wielkosciowej paczkomatu.
Nie dokladasz do tego, po prostu tyle kosztuje wysylka paczkomatem wygenerowanym przez allegro. Korzystasz i Ty (mniejszy koszt wysylki to mniejsza prowizja) i kupujacy.
I nie mow, ze kazda sztuka plyty podnosi ci cene paczkomatu o zeta :)

Yuki

.

zenq

Ale to nadal jest standardowy paczkomat:) nadajesz tak samo, tylko taniej i 10 szt plyt mozesz wyslac za 9 a nie 24 zeta.
Placzesz na prowizje, a sam sobie ja podnosisz...

grzybiarz

Cytat: zenq w Styczeń 31, 2022, 20:37Spoko, ja wysylam standardowym paczkomatem za standardowe ceny inpost. Jesli dla kogos 6zl jest nie do przeskoczenia to musi szukac innych ofert. Proste.
możesz mieć paczkomat za 8,99, tylko wejdź do menagera paczek i zaimportuj konto allegro. Od teraz generowanie nowej etykiety to koszt 8.99.

JT

Cytat: grzybiarz w Luty 22, 2022, 15:58
Od teraz generowanie nowej etykiety to koszt 8.99.
Ale dalej wymaga to drukowanie etykiety?
PS2MR

grzybiarz

tak, zawsze drukuję, podobno można umieszczać bez drukowania, ale to chyba z apki i wtedy jest drożej.