Do usunięcia

Zaczęty przez JAPONIEC, Maj 18, 2018, 15:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

JAPONIEC

Proszę o usunięcie wątku - zakładam nowy dla porządku.

JAPONIEC

Podbijam - jutro koniec aukcji. Musiałem kilka zamknąć przed czasem ze względu na zerowe zainteresowanie. Ceny nadal są niskie - musiałem jednego licytanta usunąć, jako że wesołek był na mojej czarnej liście już na dwóch innych kontach  8)

foxe

jak tak patrze ze masa aukcji jest za 1zł i jedna osoba licytuje to aż żal sprzedawać

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII

Tommy_Vercetti

Ja licytuje na kilku Twoich aukcjach. Spokojnie. Allegro jest na tyle pogrzane, że tuż przed końcem zostanę przebity o parę groszy przez snajpera, który możliwe, że i tak nie zapłaci (ostatnio to plaga). Może uda sie zgarnąć chociaż Winning Eleven i Tetrisa 

JAPONIEC

Cytat: foxe w Maj 24, 2018, 12:16
jak tak patrze ze masa aukcji jest za 1zł i jedna osoba licytuje to aż żal sprzedawać

Ano, z jednej strony szkoda czasu żeby pakować i śmigać na pocztę, z drugiej może ktoś się ucieszy. Na samą plejkę mam teraz po kartonach dobre ponad 200 dublujących się gier, ale większość to tytuły jeszcze mniej interesujące niż wystawione - keiba (czyli koniki), pachinko, sportówki. Trzeba będzie otworzyć psxową knajpkę i zrobić z nich podkładki pod browar... ;)

Ze snajperami to jest teraz o tyle zabawnie, że zegar allegro nie działa prawidłowo. Aukcje kończą się -naście sekund przed czasem - pisało do mnie w tej sprawie kilka osób, że chcieli zasnajpić a tu zonk. A z niepłacącymi racja, jest ostatnio dramat (zwłaszcza, że nie można wesołka obsmarować w komentarzu). Do tego skubańce zakładają sobie alterkonta żeby omijać czarną listę. Nie wiem jakim trzeba być pacanem, żeby licytować i nie mieć raptem kilkunastu złotych na pokrycie swojego rachunku lub też zasłaniać się brakiem czasu na wpłatę. Dla mnie prosta sprawa - licytuję i od razu po zakupie sprzedawca ma kasę na PayU - kilkanaście sekund roboty. Niestety teraz do sieci ma dostęp znaczna ilość nierozgarniętych osób, w tym dzieci, co kontrastuje ze starymi dobrymi czasami handlu internetowego w okolicach 2000 roku. Kiedyś to byyyyyło  8)

JAPONIEC

I niecała godzina do końca. I tak jest lepiej niż myślałem - na flaszkę styknie  8)

JAPONIEC

Właśnie wystawiam trochę fabrycznie zafoliowanych gier. Towar bardzo kolekcjonerski, więc ceny wysokie. Najwyżej zostaną u mnie bądź polecą na zachód - w Japonii już bardzo trudno ustrzelić nówki na PS1/PS2... Jak ogarnę się z innymi rzeczami, to założę temat z różnymi używanymi grami na PS1/PS2/PS3 - nie chce mi się tego wystawiać na allegro, więc może tutaj ktoś wciągnie.

JAPONIEC

Zamiast śmiecić nowym tematem, zaktualizowałem ten. Żeby trochę rozruszać towarzystwo, zakupy powyżej 100zł = 10% upustu od ceny końcowej. Zakupy powyżej 200zł = 15% upustu od ceny końcowej. Zakupy powyżej 300zł = 20% upustu od ceny końcowej. Czyli bierzesz na przykład gierek za 350zł, a płacisz tylko 280zł.

SALADYN

Cytat: JAPONIEC w Maj 18, 2018, 15:02
Metal Gear Solid 3 Subsistence Limited - 2 pudełka, 3 płyty + książeczka ponad 130 stron. Płyta Persistence (Metal Gear

To jest to wydanie o ile dobrze kojarzę ?

SALADYN

Byłbym chętny, pęknięcia mi wiszą ale zależy mi na jak najlepszym stanie opakowania bo to gra tylko na półkę. Jakieś fotki mogę prosić ?

JAPONIEC

Cytat: SALADYN w Czerwiec 05, 2018, 11:33
Byłbym chętny, pęknięcia mi wiszą ale zależy mi na jak najlepszym stanie opakowania bo to gra tylko na półkę. Jakieś fotki mogę prosić ?

Z wieczora cyknę :). Akurat opakowanie jest ideolo. Gdyby nie te pęknięcia od trzpienia, byłoby elegancko.

SALADYN

Te fotki które kiedyś wrzucałeś do "najnowszych zdobycz" przedstawiają sprzedawany egzemplarz ? Jeśli tak to nawet nie kłopocz się z robieniem kolejnych tylko od razu podaj numer konta PW.

JAPONIEC

Cytat: SALADYN w Czerwiec 05, 2018, 12:24
Te fotki które kiedyś wrzucałeś do "najnowszych zdobycz" przedstawiają sprzedawany egzemplarz ? Jeśli tak to nawet nie kłopocz się z robieniem kolejnych tylko od razu podaj numer konta PW.

Egzemplarz który mam dla Ciebie dotarł do mnie wczoraj razem z innymi gratami, ale stan w sumie bliżniaczy (poza tą felerną płytką) - pudełka niepoprzecierane, błyszczą elegancko, podeślę Ci numer konta na PM, ale foty też wieczorem dostaniesz :).

JAPONIEC