DO KOSZA :)

Zaczęty przez Kubaaaa, Wrzesień 01, 2019, 13:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kubaaaa

Z racji, że PSP przestało mnie zupełnie bawić, postanowiłem wyprzedać to co mi pozostało.

Wszystkie z poniższego zdjęcia w stanie db/bdb, brak uszkodzeń UMD, kompletne angielskie wydania (poza MGS AC!D)

God of War: Chains of Olympus      20 PLN  /// SPRZEDANE
Metal Gear Solid: Portable Ops Plus   40 PLN  /// SPRZEDANE
Metal Gear Ac!d (NTSC-J)              30 PLN  /// SPRZEDANE
Metal Gear Solid: Peace Walker      50 PLN  /// SPRZEDANE
Grand Theft Auto: Chinatown Wars   30 PLN  /// SPRZEDANE
Killzone: Liberation                 20 PLN  /// SPRZEDANE
LittleBigPlanet                         15 PLN  /// SPRZEDANE
Activision Hits Remixed              50 PLN   /// SPRZEDANE
Tekken Dark Ressurection                  20 PLN   /// SPRZEDANE

Poniższe posiadają drobne wady, wszystko opisane przy każdej z gier. Wszystkie kompletne angielskie wydania (poza PowerStone Collection),

Tales of Eternia (wymienina obudowa UMD)                                                                                                 40 PLN // REZERWACJA
Crisis Core: Final Fantasy VII (rozchodząca się  na krawędzi obudowa UMD)                             60 PLN // RSPRZEDANE
God of War: Ghost of Sparta (język PL w grze, rozchodząca się na krawędzi obudowa UMD)               20 PLN  /// SPRZEDANE
Power Stone Collection (wydanie DE, język ANG w grze, rozchodząca się na krawędzi obudowa UMD)  40 PLN   ///SPRZEDANE
Midway Arcade Treasures: Extended Play (pęknięcie na obudownie UMD, lużna szybka)                 30 PLN  /// SPRZEDANE
Sega Mega Drive Collection (minimalne pekniecie na obudownie UMD)                                    40 PLN  /// SPRZEDANE
Prince of Persia: Revelations (rozchodząca się  na krawędzi obudowa UMD)                             10 PLN  /// SPRZEDANE
Shaun White Snowboarding (rozwalona obudowa UMD)                                                     5 PLN (lub gratis do zakupi 2 dowolnych gier)  ///SPRZEDANE

Wysyłka paczkomat InPost / Poczta polska + 15 PLN, niezależnie od ilości (pocztę wysyłam 2x w tygodniu max, paczkomat 24/7).
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.
Odbiór osobisty możliwy we Wrocławiu
Nie wysyłam za pobraniem

ndl

Hej, w jakiej cenie Tales of Eternia i jaka tam jest wada?

PSX93

Cześć, Z chęcią kupie Tekken Dark Ressurection i napisałem na pw. 

Janusz

Kubaaaa

Cytat: ndl w Wrzesień 01, 2019, 15:02
Hej, w jakiej cenie Tales of Eternia i jaka tam jest wada?

Tales chwilowa rezerwacja/czekam na przelew. Wymieniona obudowa UMD na przezroczysta bo ori szlaktrafil :)

Cytat: PSX93 w Wrzesień 01, 2019, 15:03
Cześć, Z chęcią kupie Tekken Dark Ressurection i napisałem na pw. 

Odpisane

Cytat: Bodzio w Wrzesień 01, 2019, 15:23
Wezmę GTA + Killzone

Odezwe sie na fb ;)

G-R-Z-E-C-H

Jestem zainteresowany Crisis Core, PoP Revelations i Mega Drive Collection. Wysyłam priv.

Kubaaaa

Cytat: G-R-Z-E-C-H w Wrzesień 02, 2019, 10:32
Jestem zainteresowany Crisis Core, PoP Revelations i Mega Drive Collection. Wysyłam priv.

Hej.
Odpisze w ciągu kilku godzin :) jeden gość zastanawia się nad wzięciem całości. Jak się nie zdecyduje w ciagu kilku godzin to dam znać wszystkim, którzy pisali o gry ;)

EDIT. Odpisałem :)

Na tę chwilę pozostał jedynie Crisis Core :) Za całą resztę czekam na przelewy od zainteresowanych. Poinformuję jeżeli coś ulegnie zmianie.

Janusz

Zwalniam GTA + Killzone póki co. Zapomniałem, że GTA już mam. ;)

G-R-Z-E-C-H

Jeśli Bodzio odpuszcza GTA, to ja bym wziął.

Kubaaaa

Cytat: G-R-Z-E-C-H w Wrzesień 02, 2019, 18:50
Jeśli Bodzio odpuszcza GTA, to ja bym wziął.

Update w 1 poście ;) zostało tylko Crisis Core, reszta sprzedana póki co ;)

G-R-Z-E-C-H

To zrób kolejnego update'a, bo jak już pisałem, ja chcę Crisis Core.