do kosza

Zaczęty przez JAPONIEC, Styczeń 21, 2019, 12:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

JAPONIEC

do kosza :)

Lucas_arts

JAPONIEC

Konsola leci do nabywcy po factory resecie - nie udostępniam swojego profilu/zakupów.

JAPONIEC

Klocek sprzedany, więc cena PS4 spada do 800 złotych polskich.

JAPONIEC

hankie

Gratki Japoniec dobry sprzęt pewnie pieniążkami, patrząc na cenę - będzie na alle doceniony. Powiem szczerze, że myślałem o Twojej konsoli, bo ręce pewne i piniendze miłe, ale po zlistowaniu do klamotów i funkcji suma - musiałem odpuścić  :'(

JAPONIEC

Cudów się nie spodziewam, ale konsolka na pewno doinwestowana. Za sam dysk swego czasu płaciłem 450zł, wiadomo, czas leci to i sprzęt tanieje... :) Styknie na odrobinę Switchowego dobra.

A co do odpuszczania - jak nie teraz to kiedy indziej będzie okazja, lada chwila PS4 będą latać po tyle, ile teraz trójki stoją w lombardach. Sam jakiś czas temu kupiłem na zapas dwie trójeczki po 150 czy tam 200zł - pech chciał, że wejścia HDMI popsute (przy jednej wiedziałem, przy drugiej dowiedziałem się po fakcie), ale skoro działa po componencie to nie chciało mi się nawet reklamować.

cinek

Teraz za 450 to kupisz 1TB SSD więc wiesz. :) Na allegro powinno pójść za tyle co chcesz, tutaj za pierwszy wypust fata raczej nikt by tyle nie dał, ja podobną tylko z fabrycznym dyskiem 500 GB i kamerką kupiłem 3 lata temu właśnie za 800 zł.

JAPONIEC

Myślę, że moja cena nie była taka zła - sugerowalem się przy wycenie allegro gdzie w takich kosztach ludzie biorą zdezelowane FAT-ki ze stockowym dyskiem 500GB i padami z obgryzionymi gałkami. Niżej schodzić już nie było sensu, bo w CEXie bym dostał od kopa niecałe siedem stówek za konsolę w boxie (może i by mi nawet parę groszy dorzucili za fakt dorzucenia 2TB).

Tutaj wiadomo, potencjalnych chętnych mniej, to i zainteresowania nie było. A co do SSD - jednemu bardziej leży 1TB dysk SSD, drugiemu lepiej zrobi talerzowiec 2TB. Aktualnie w PROsiaku mam zapięte 5TB i szczerze mówiąc nie mam parcia na wkładanie SSD-ka. Takie zabawy rajcują mnie tylko na komputerze osobistym.