DO KOSZA

Zaczęty przez nwc, Listopad 13, 2014, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

nwc

Sprzedam:

Medievil platyna niemiecki stan 3/6 bez instrukcji 30zł

Final Fantasy IX niemiecki stan -2/6 2/6 -2/6 3+/6 instrukcja jest 20zł na mojej ps1 nie działa tzn odpala sie do menu

Zestaw 4 gier za 15zł: Coolboarders4 niemiec - w grze angielski 2+/6 ale działa, Caesars Palace 2000 anglik 4+/6, Fifa2005 niemiec 2+/6 działa, Sports Car GT anglik 2/6 ale działa zastępcze pudełko + sama instrukcja

Zestaw memorek 5 zwykłych + 1 kolorowa + 2 nieoryginalne - 50zł

Dualshock sprawny ale lekko pożółkły i bez gumek na grzybkach - 12zł
Do dualshocka moge dodać gratis bebechy z SCPH-1002 laser nie działa, w sumie to tylko zasilacz można użyć :P

Nintendo GameCube + okablowanie + pad + gra Iniemamocni i gra Top Gun - 80zł

Oraz inne na allegro i OLX:

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/gZof/

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25746612

nwc

Sprzedaję wszystko osobno jesli czegos nie ma na aukcjach to pytać, najlepiej na GG polecam!

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25746612

nwc

Dodaję listę gier które mam do sprzedania (troche już poszlo) - wystarczy kliknąć na liste aby się powiększyła - oprocz tego mam sporo gier w formacie NTSC-J , między innymi Final Fantasy i inne :))

podaje link do OLXa http://olx.pl/oferty/uzytkownik/gZof/

podaję liste: (tam gdzie jest `?` to po prostu nie sprawdziłem tej gry)

Czego z listy już nie ma:
wszystkich crashy został tylko crash 2 premiera bez instr 40zł i bash do regeneracji 25zł
Doom
Exhumed
Ape Escape
Medi Evil
Clock Tower francuski (niemiecki jest)
Parasite Eve II

+ Wstępnie zarezerwowane
Overboard
Driver

nwc

nwc

Sprzedam całość PS1 (zostało mi około 150gier PAL i 70 gier NTSC-J) do tego 3x PS1, pocketstation, 2 pady , minimum 4 ori memorki (ale chyba jest 6) , 3 pistolety

całość za 1600zł

lub cała resztka kolekcji za 3300zł czyli:
2. Konsola Sony Playstation PS ONE + Pocketstation przezroczysty + okablowanie + 3 pady + 4 karty pamięci (pewnie jeszcze parę znajdę) + 3 pistolety ( nie sprawdzane ) + 170 gier
(brakuje Crashy, dooma, francuskiego clock tower, D, Drivera, Overboard, Suikoden, Breath of Fire ( tzn jest ale tylko sama plyta), Parasite Eve2 , Ape Escape, Medi Evil, GTA 1, GTA 2, Exhumed, Tekken2)

7. Konsola GAME BOY COLOR sztuk 1

8. Konsola GAME BOY ADVANCE sztuk 2

9. Konsola GAME BOY ADVANCE SP sztuk 3, 1 ma uszkodzony wyświetlacz, posiadam tylko 1 ładowarkę do nich.

11. Gry na gameboye sztuk około 15, w tym Pokemony Red i Yellow po angielsku, TailGator

13. 9 gier na NES

14. Konsola Nintendo Game Cube + okablowanie + pudełko + 2 karty pamięci + 9 gier + 3 pady ( przezroczysty ściągany z Japonii ciężkodostępny ) + druga konsola w pełni sprawna

15. Konsola Nintendo64 N64 + 1 komplet okablowania + 17 gier + 4 pady ( gałki mocno wyrobione )

17. Konsola Sega Game Gear sztuk 2 w jednej do zrobienia kondensatory w drugiej brak świetlówki i nie wiem co jeszcze + 6 gier + tuner AV

18. Konsola Sega Mega Drive II + 2 pady ( raczej niesprawna brak okablowania )

19. Konsola Ameprod TVG-10

21. Konsola xbox360 FAT (brak na zdjęciu) niesprawna brakuje klucza napędu więc nie odpala gier ( płyty czyta )

22. Konsola Domyos Interactive System z pudełkiem nie wiem czy sprawna ( jest to albo klon XAVIX albo ta konsola pod inną nazwą )

23. 2x Network Adapter + płyta do PS2 niesprawdzone

24. Dreamcast + pad + okablowanie z laserem który praktycznie nie żyje

Młody Szarak

Przepraszam, że zapytam ale czemu wyprzedajesz swoją kolekcję ? :(
PlayStation SCPH-9002 + PS Controller + 3x MC
PlayStation 2 SCPH-????? + DS2 + 3x MC + 80gb NA
PlayStation 3 CECH-4004C + DS3 + MOVE + EYE

nwc

Powodów jest wiele, po 1 w swoim mieszkaniu mam za mało miejsca i wszystko leży u mojej mamy, po 2 kupowałem wszystko jak leci i w rezultacie miałem 50+ różnych konsol i 440+ gier, których w większości nigdy nie włączyłem i nawet nie miałem tego zamiaru, nie jestem graczem, interesuje mnie sam fakt posiadania czegoś, a jedyna konsola którą czasem odpalałem to PS1. Możliwe, że zaczne kolekcjonować raz jeszcze lecz teraz skupiłbym się na DEVach, Testach i większych unikatach, choć całkiem prawdopodobne, że i tak to sprzedam :P  Po 3 jestem pół kolekcjonerem pół handlarzem, tak chyba można to nazwać :)

Młody Szarak

A skoro wyprzedajesz na allegro to ta lista tutaj nie jest aktualna ?

nwc

Młody Szarak

Cytat: nwc w Marzec 10, 2015, 19:07
Przecież to logiczne, że nie
Logiczne, ale nie wszyscy wiedzą o tym, że wyprzedajesz.

nwc

Wystarczy wejść w moje aukcje, a w tym temacie są ze 3 linki :)

Młody Szarak

Cytat: nwc w Marzec 10, 2015, 20:09
Wystarczy wejść w moje aukcje, a w tym temacie są ze 3 linki :)
No chyba, że tak :)

nwc

I naucz się prosze, że jeśli bezpośrednio komuś odpowiadasz (pod jego postem)to nie musisz go cytować, nie mamy 5 lat i potrafimy wyodrębnić czego dotyczy odpowiedź, to samo w shoucie wystarczy napisać komu odpisujesz, a nie zaśmiecać cytatem, jest to nawet ujęte w regulaminie forum.

Młody Szarak

To już druga uwaga co do cytowania ! :(  Postaram się nie cytować

Schizo

nwc ma rację. Nie cytuj postów które znajdują się bezpośrednio nad Twoimi. Nie wygląda to estetycznie.
Mój kanał na Twitch: https://twitch.tv/lubiestaregry