Dla każdego coś dobrego :)

Zaczęty przez psmaniac, Marzec 12, 2017, 23:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

psmaniac

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

G-R-Z-E-C-H

Ten Metal Slug to wydanie niemieckie? Na froncie widać "12 jahren"

makumator

@MSX
bardzo sprytnie, 'zapomniało się' o zdjęciu tylu okładki, brak konkretnego info w opisie, który jest klasycznie asekuracyjny w aspekcie językowym. ja bym to sprecyzował, bo można mieć później nieprzyjemne komentarze.

psmaniac

Nie sprytnie sie zapomnialo tylko duzo aukcji wystawialem .Temat mial byc poprawiony ale juz ktos zalicytowal.
Wydanie niemieckie tylko przednia okladka .Reszta tyl i ksiazeczka wersja europejska .Pozniej wrzuce foty.Po za tym 3 pozycje ida hurtowo i zdejmuje.Kupujacy juz ma wyjasnione.Po za tym sluszna uwaga ale jak wspomnialem aukcje robione na szybkiego .Niech kolega sie nie martwi o moj wizerunek .Nikt nigdy nie został oszukany przeze mnie. ;)

makumator

Oczywiście, że aukcje robione na szybko, ale otworzyć instrukcję na angielskiej stronie akurat zdążyłeś i nie zapomniałeś. Mam swoje zdanie o cwaniakowaniu i lubię je wyrażać, a wnioski każdy może wyciągnąć sam.

Cytat: psmaniac w Marzec 13, 2017, 09:09
sluszna uwaga

i tyle w temacie.

gumislav

Zastanawiam się czy czegoś nie zalicytować, ale mam pytanie, a mianowicie czy jeśli przed końcem aukcji ceny nie osiągną satysfakcjonującego cię poziomu, to czy będziesz zdejmował, czy zostawisz do końca?
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

psmaniac

CytatMam swoje zdanie o cwaniakowaniu i lubię je wyrażać, a wnioski każdy może wyciągnąć sam.
Nie będę nawet tego komentował bo nie mam czasu na bzdury.Nawet nie chce z tobą po takiej akcji jaką zrobiłeś dyskutować.
Tyle na temat ;)

A więc z ręką na sercu mówię wam ze przeoczyłem sprawę i fotki nie dodałem.Teraz mam okazje bo pakuje towar .
Gre kupowałem na ebayu w Niemczech .Z okładką przednią niemiecka co widać na zdjęciach oraz z instrukcją i tylną okladką europejską.Czyli zawiera kilka jeżyków  w tym angielski jak najbardziej.
Ale jak dla mnie nie ma co dyskutować bo wszystkie 3 gry czyli  Contra,Samuraj III i Metal Slug jest sprzedany za 350 zl wraz z wysyłką

CytatZastanawiam się czy czegoś nie zalicytować, ale mam pytanie, a mianowicie czy jeśli przed końcem aukcji ceny nie osiągną satysfakcjonującego cię poziomu, to czy będziesz zdejmował, czy zostawisz do końca?

Jak najbardziej aukcje idą do końca.Nic nie bede wcześniej przerywał.Contra ,samuraj i metal byl to wyjatek.Byla dobra cena zreszta to znajomy ktory sie przypomnial.Dla ciebie gumislav bedzie nawet  bonus , to tak na zgodę za dawne nieporozumienia :)

makumator

Cytat: psmaniac w Marzec 13, 2017, 12:43

A więc z ręką na sercu mówię wam ze przeoczyłem sprawę i fotki nie dodałem.Teraz mam okazje bo pakuje towar .
Gre kupowałem na ebayu w Niemczech .Z okładką przednią niemiecka co widać na zdjęciach oraz z instrukcją i tylną okladką europejską.Czyli zawiera kilka jeżyków  w tym angielski jak najbardziej.
Ale jak dla mnie nie ma co dyskutować bo wszystkie 3 gry czyli  Contra,Samuraj III i Metal Slug jest sprzedany za 350 zl wraz z wysyłką

Widzisz, jak fajnie wszystko wyjaśnić.  Bez stresu, ale wolę być zawsze czujny. W tym świecie nigdy nie wiesz kto Cię w ...a zrobi. Klepnę Ci tu teraz oficjalne przeprosiny za to wyjaśnienie kolego.

ps dobra cena, za tyle to bym sam brał :D

fixxxer1

Chciałem kupić tę Contrę, ale nie dostałem odpowiedzi czy papiery są po angielsku czy niemiecku. Zapytałem również o ewentualną zniżkę dla forumowicza, ale też nie dostałem odpowiedzi. Wystarczyłaby darmowa wysyłka za 8zł, a tak wystawiłeś dwa razy na Allegro, sam od siebie ostatnio kupiłeś i w końcu sprzedałeś w zestawie...

psmaniac

Ufff...otworze temat skarg i zażalen chyba.Jestem uczestnikiem kilku for nie tylko w polsce.Pisze do ludzi na ebayach ,do portugali,hiszpanii ,wenezueli uk i do stanow ostanio plus allegro itd itd.
Mam dwa systemy macos i windows 7 oraz dwa rozne programy ktore na przyklad wrzucaja mi wiadomosci do spamu nie wiedziec czemu .Pozniej zobaczylem w priv ze cos pisales ,dalem ci odpowiedz cenową to chciales znizki itd.Mogłeś sam cos zaproponowac np.te 8 zł itp :)Nie ogarniam nieraz skrzynek i for to jedyne wytlumaczenie.
Jezeli chodzi o sprzdaz contry poprzedni.To:Contry byly dwie.Mialem dubelka ktorego sprzedalem na tej aukcji i nie kupilem od siebie jak twierdzisz ,paczka poszla w sobote.Mogles licytowac.
http://allegro.pl/contra-ps1-psx-playstation-i6736290107.html

Ta dzisiejsza contra byla z mojej kolekcji bo po prostu jej juz nie chce.Ot tak.Wstalem rano popatrzyłem na półkę i po prostu pomyślałem że zrobie porządki.
Contry z tego co wiem nie wychodziły typowo po niemiecku w niemieckich edycjach.Sa internacjonalne i US i ale mogłem   się mylić.Ja sie z typowo niemiecką nie spotkałem.
Kolego fixxxer popatrz na niemieckiego ebaya upoluj sobie to ja zalicytuje zapłacę a pozniej sie rozliczymy.Jeżeli takie rozwiązanie ciebie usatysfakcjonuje.
Do wszystkich. Likwiduje kolekcje z pólek bo mam poważne problemy zdrowotne.Syna nie mam a córka tego nie chce.Zostawiam jak na razie sobie do grania z ps1 to co jest mi bardzo bliskie czyli to poniżej oraz carty na nintendo 64
Jak na razie jest to segregacja wstępna i to co jest na zdjęciu zostaje u mnie do śmierci. :D
Wszystkie 3xA ,premierowe i tylko Parasite nie ma instrukcji.Jak by ktoś miał to chętnie na cos wymienie.Wszystko co niemieckie poszlo juz na ebay i jeszce troche powystawiam na ebay jak ogarne temat.

Tombi się nie załapie :)

psmaniac

Będzie jeszcze opcja kup teraz .To tak wstępnie wrzucam zdjecie .Pady nowe w foliach .Conker stan od 4 do -5.Nie beda to okazje garazowe bo to moje rodzynki ale jakos cenowo postaram sie sprawiedliwie ogarnac.

Janusz

Jeżeli to oferta sprzedaży to w myśl regulaminu wypadałoby podać ceny ;)

Crash Bash na sprzedaż? Jeżeli tak to jaka cena?

psmaniac

CytatJeżeli to oferta sprzedaży to w myśl regulaminu wypadałoby podać ceny ;)

Crash Bash na sprzedaż? Jeżeli tak to jaka cena?

To nie oferta sprzedaży :)

CytatJak na razie jest to segregacja wstępna i to co jest na zdjęciu zostaje u mnie do śmierci.

Janusz

A to nie ogarnąłem chyba dobrze tego wywodu. W takim razie nie było pytania ;)

foxe

ja zgarnalem od ciebie mickiego mam nadziej ze nie niemiec skoro instrukcja eng :P

xbox
7xPSX(~1050 gier) 5xPS2(~300) 5xPS3(~170) 5xPS4(112) 5xPSP(~160) 2xPSV(18) 3xXBOX(~20) 2xX360(~20) 3xXONE(~10) NES SNESx2 GC Wii(5) WiiU(14) SMSII 2xSMD(4) SMDII